Haberler

Önce çayın içtiı, sonra hırsızın peşinden gitti

Güncelleme:

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, durakta çay içtiği sırada bir kadın tarafından aracı çalınan taksi şoförü, durumu fark edince önce çayını yudumladı sonra hırsızın peşine düştü.

Olay, geçtiğimiz akşam İzmir'in Bahçelievler Mahallesi'ndeki taksi durağında meydana geldi. Neşe K. durakta bulunan bir taksiyi gözüne kestirerek, arka kapıdan içerisine bindi. Sonrasında taksiyi, çalıştırarak, yola koyuldu.Bu sırada çay içmek için durakta olan taksi şoförü Murat Çakır, durumu fark etti. Duraktaki başka bir şoförün taksisiyle kadının peşine düşen Çakır, 15 dakikalık kovalamacanın ardından, taksisini alıp kaçan Neşe K.'yi yakaladı.

''CANIM İSTEDİ, TAKSİYLE KAÇTIM''

İhbar üzerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Neşe K., emniyete götürüldü. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kadının ifadesinde, "Planlanmış bir şey değildi. Canım o anda öyle yapmak istedi, bir anda aklıma esti" yer aldı. Neşe K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ÇAYINI İÇTİKTEN SONRA HIRSIZIN PEŞİNE DÜŞTÜ

Olay anı, taksi durağın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Neşe K.'nin taksiye sol arka kapıdan binip, çalıştırdığı görüldü. Taksi şoförü Murat Çakır'ın da durumu fark ettikten sonra harekete geçmeden önce elindeki çayı sonuna kadar içtiği ve bardağı yere fırlatması dikkat çekti.

''ARKASINDAN BAĞIRDIM AMA DURMADI KAÇTI''

Olay günü durak civarında bir kargaşa yaşandığını söyleyen Çakır,

"Ben çayımı yudumlarken o anda bir kamyonete geçti. Yolcu o kargaşa içinde aracımın arka kapısından binip, ön koltuğa atlamış. Aracı çalıştırmış, pazarın içinde de bir kişiyi ayağını ezmiş. Ben arabanın içinde oturduğunu sonradan fark ettim. Elimde çayımla taksime binmek üzereyken bir de baktım ki çalıştırıp, uzaklaşmaya başladı. Çayımı bırakmadığım, yudumladığım için duraktaki arkadaşlarım da benimle dalga geçtiler. Arkasından bağırdım, 'Dur' dedim ama durmadı. Sonra duraktaki başka bir arkadaşın taksisine binip, peşine düştük ve durabilmeyi başardım. Durdurduktan sonra aracı benim de üzerime sürdü ama bir şekilde etkisiz hale getirdik. Normal biri gibi değildi. Hepimiz hem çok korktuk hem de ders aldık" diye ifade etti.

Önce çayını, sonra hırsızın peşinden gitti!

Önce çayını, sonra hırsızın peşinden gitti!

Önce çayını, sonra hırsızın peşinden gitti!

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka DHA Çay Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title