Haberler

Çaycuma Müftülüğü Engelliler Haftasını Unutmadı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde Çaycuma Müftülüğü tarafından Engelliler Haftası kapsamında, Şehit Ömer Halisdemir Kur'an Kursunda düzenlenen programda engelliler ve aileleriyle bir araya geldi.

Çaycuma İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş'in ev sahipliği yaptığı programa Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Jandarma Karakol  Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Balkaş, Daire Amirleri, STK temsilcileri ile 60 engelli ve engelli yakını katıldı. Sunuculuğunu Müftülük Murakıbı Cemalettin Torun'un yaptığı program, engelli ve emekli  50. Yıl Camii Müezzin Kayyımı İsmail Üstünkaya'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda konuşan Çaycuma Müftüsü Ayhan Ermiş İslam'ın engellilere bakışı hakkında bilgi verdikten sonra herkesin potansiyel engelli adayı olduğuna dikkati çekerek, "Bugün sağlıklı olan bir insanın yarın engelli olmayacağına kimse teminat veremez. Bu bakımdan herkesin duyarlı olması önemli. Engelliler Haftası da bu farkındalığı oluşturmak üzere gündeme gelmiştir. İlçe Müftülüğü olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir. Şunu ifade etmek istiyorum, yeter ki engeller gönüllerimizde ve kalplerimizde olmasın" diye konuştu.

Ardından kısa bir konuşma yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, "Engellilere yönelik çalışmalar her yerde olduğu gibi Çaycuma'da da devam etmektedir. Çaycuma'mızı engelsiz bir kent yapmanın gayret  ve çabası içerisindeyiz. Böyle bir programı tertipleyen Çaycuma Müftümüzü ve ekibini tebrik ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş tarafından katılımcılara ilmihal kitabı  hediye edildi ve öğle yemeğine geçildi. Program, Davut Arslan'ın yapmış olduğu yemek duasının  ardından sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engelliler Haftası Zonguldak Çaycuma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
title