Haberler

Çay Tarlasına Düşen Aracı Kurtarmak İçin Seferber Oldular

Çay tarlasına düşen aracı kurtarmak için seferber oldularRİZE - Rize merkeze bağlı Uzunköy köyünde meydana gelen olayda park halinde olan bir kamyonet çaylığa düştü, çaylıktan çıkartmak ise köylüye düştü.

Çay tarlasına düşen aracı kurtarmak için seferber oldular

RİZE - Rize merkeze bağlı Uzunköy köyünde meydana gelen olayda park halinde olan bir kamyonet çaylığa düştü, çaylıktan çıkartmak ise köylüye düştü.

Kaza dün akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Rize merkeze bağlı Uzunköy köyünde çay toplamak için köyüne gelen Mustafa T., 53 AZ 987 plakalı kamyonetini yolun hemen kenarına park etti. Sürücüsü içerisinde bulunmayan park halindeki kamyonet bir süre sonra bulunduğu yerden aşağıya doğru kaymaya başladı. Sürücüsünün altına koyduğu taşa rağmen duramayarak hızla kayan araç yan tarafta bulunan çay bahçesine düştü. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kazada vatandaşlar, kamyonette kimsenin olmadığı ve park halindeyken kaydığını öğrenmesi üzerine derin bir nefes aldı.

Aracın tarladan çıkartılması için çağırılan vinç operatörü arazi şartlarının aracı kurtarmaya elverişli olmadığını dile getirince, yaklaşık 20 kişilik grup aracı çay bahçesinden çıkarmak için yoğun bir çalışma başlattı. Vatandaşların bu gayreti ise bir başka köy sakini Muhammet Kan tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çay 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title