Haberler

Çavuşoğlu, Moldova'da Türkiye tarafından yaptırılmakta olan stadyumu inceledi

Güncelleme:

- Çavuşoğlu, Moldova'da Türkiye tarafından yaptırılmakta olan stadyumu inceledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Moldova'da inşa ettirilmekte olan stadyumu inceledi.

- Çavuşoğlu, Moldova'da Türkiye tarafından yaptırılmakta olan stadyumu inceledi

KOMRAT - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Moldova'da inşa ettirilmekte olan stadyumu inceledi.

Türkiye-Moldova Ortak Stratejik Planlama Grubu'nun ilk toplantısına katılmak ve Komrat Başkonsolosluğunun açılışını yapmak üzere Moldova'ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, temaslarını sürdürüyor. Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilmekte olan stadyumu inceledi ve TİKA'nın Gagauz Özerk Yeri'nde 2 yıl önce inşa ettiği Nasrettin Hoca Kreşi'ni ziyaret etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mevlüt Çavuşoğlu Türkiye Moldova Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title