Haberler

Çavdarhisar Sulama Barajına Pullu Sazan Bırakıldı

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesindeki sulama barajına, Balıkçılık ve Su Ürünleri Müdürlüğünden tarafından gönderilen 50 bin adet pullu sazan balığı bırakıldı.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki sulama barajına, Balıkçılık ve Su Ürünleri Müdürlüğünden tarafından gönderilen 50 bin adet pullu sazan balığı bırakıldı.

Çavdarhisar Çavdarhisar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali İbrahim Gülle, yaptığı açıklamada, hedeflerinin barajdaki çeşitliliği artırmak olduğunu dile getirdi. Gülle, "Balıkçılık ve su ürünleri genel müdürlüğünden gönderilen 50 bin adet pullu sazan balığını Çavdarhisar sulamam barajımıza bıraktık.Amacımız sulama barajımızdaki balık çeşitliliğini arttırmak ve kaliteli balık üretimine ağırlık vermek. Balıkların temininde emeği geçen İlçe Kaymakamımız Kadir Yurdagül ve Belediye Başkanımız Halil Başer'e teşekkür ederim" dedi.

50 bin pullu sazan'ı Çavdarhisar sulama barajına, Kaymakam Kadir Yurdagül, Belediye Başkanı Halil Başer, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Alnar, Çavdarhisar İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali İbrahim Gülle ve vatandaşlar katıldı.(YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Çavdarhisar Halil Başer Kütahya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title