Haberler

Çavdarhisar Ortaokulu'nda Fidan Dikimi ve Bahar Şenliği

Kütahya’nın Çavdarhisar Ortaokulu’nda fidan dikimi ve bahar şenlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kütahya'nın Çavdarhisar Ortaokulu'nda fidan dikimi ve bahar şenlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliklere protokol üyeleri de katıldı.

Çavdarhisar Ortaokul Müdürü Ahmet Yalçın, yaptığı açıklamada, "Okulumuzu ve ilçemizi yeşillendirmek amacıyla İlçe Kaymakamımız Kadir Yurdagül'ün, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ginyas Kaya'nın, daire amirlerinin, velilerimizin, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik. Kaymakamımız Kadir Yurdagül fidan dikiminin ardından Z-Kütüphanemizi ziyaret ettiler. Fidan dikimini gerçekleştiren velilerimiz ve öğrencilerimiz, sınıf rehber öğretmenlerimiz eşliğinde yeşil alanlarda piknik tadında yemek yediler. Öğleden sonra, çeşitli yarışmalarla (çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı, elma yeme yarışı, yoğurt yedirme yarışı, halat çekme yarışı, soda şişesi dikme yarışı ve bisiklet yarışı) etkinliğimiz eğlenceli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Son olarak, yarışmalarda birinci olan öğrenciler ödüllendirilerek bahar şenliğimiz sona erdi. Etkinliğimize katılan başta İlçe Kaymakamımız Kadir Yurdagül olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, daire amirlerine, velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize ve ayrıca destek veren Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Çavdarhisar Kütahya Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title