Haberler

Cavcav: "Futbol Federasyonu Bundan da Bize Ceza Kesecekse Hükmen Mağlup Saysın Daha İyi"

Spor Toto Süper Lig 15. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği’ne konuk olan Galatasaray’da, sarı-kırmızılılara verilen tribün cezasına rağmen bazı taraftalar Ankara 19 Mayıs Stadı’na girerek karşılaşmayı izledi.

Spor Toto Süper Lig 15. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği'ne konuk olan Galatasaray'da, sarı-kırmızılılara verilen tribün cezasına rağmen bazı taraftalar Ankara 19 Mayıs Stadı'na girerek karşılaşmayı izledi. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Eğer futbol federasyonu bundan da bize ceza kesecekse hükmen mağlup saysın daha iyi" dedi.

Karşılaşmada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Galatasaray'a verilen tribün kapatma cezası uygulandı. Galatasaray için ayrılan tribünün kapatılmasına rağmen az sayıdaki sarı-kırmızılı taraftar takımına destek oldu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 1-1 sona eren Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, iyi bir karşılaşma olduğunu belirterek, futbolcuların taraftarlara Ankara'da iyi bir müsabaka izlettiğini söyledi.

Cavcav, bir gazetecinin, "Tribün kapatma cezasına rağmen Galatasaraylı taraftarların maça girerek takımlarını desteklemesi nedeniyle kulübünüzün ceza alma ihtimali var mı?" sorusuna ise, "Ceza alacağımızı zannetmiyorum. Milletin alnında Gençlerbirliği ya da Galatasaray diye bir ibare yazmıyor. Eğer futbol federasyonu bundan da bize ceza kesecekse hükmen mağlup saysın daha iyi" yanıtını verdi.

Cavcav, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Benim maksadım, burada hasılat kaybımız var, para kaybımız var değil. Ankaralı seyircilerin bu cezayı çekmesinin yanlış olduğunu söylemek istiyorum. Takdiri de bu kararı veren değerli arkadaşlarıma bırakıyorum. Hasılat 10 liraymış, 100 liraymış, Allah'a çok şükür Gençlerbirliği'nin parası da var, kimseye de ihtiyacı yok." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İlhan Cavcav Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title