Haberler

Çatışmaların Sürdüğü Bursiye Dağı Havadan Böyle Görüntülendi

Çatışmaların Sürdüğü Bursiye Dağı Havadan Böyle Görüntülendi Afrin operasyonun kilit noktası olan Suriye'nin Türkiye sınırındaki Bursiye Dağı böyle görüntülendiKİLİS - Suriye 'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesine PKK/PYD terör örgütüne Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen...

Çatışmaların Sürdüğü Bursiye Dağı Havadan Böyle Görüntülendi

Afrin operasyonun kilit noktası olan Suriye'nin Türkiye sınırındaki Bursiye Dağı böyle görüntülendi

KİLİS - Suriye 'nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesine PKK/PYD terör örgütüne Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen operasyonun kritik noktası olan Bursiye Dağı insansız hava aracı ile böyle görüntülendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu tarafından PKK/PYD terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatında çatışmaların yoğunlaştığı Bursiye Dağı İhlas Haber Ajansı tarafından drone ile görüntülendi. 6. Gündür yoğun çatışmaların yaşandığı Bursiye Dağı bölgesinde top sesleri gelmeye devam ediyor.

Sabah saatlerinden itibaren Türk silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu askerlerinin ilerleyişi sürerken, sınırda konuşulu bulunan fırtına obüs topları ile çok namlulu roketatarlar PKK/PYD mevzilerini vurmaya devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye Afrin TSK PKK 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title