Haberler

Çatışmada Şehit Olan Korucu Toprağa Verildi

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinin Bayrambaşı Mevkiinde Teröristlerle Güvenlik Güçleri Arasında Çıkan Çatışmada Şehit Olan Korucu Abdullah Orak, Memleketi Silvan'da Toprağa Verildi.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinin Bayrambaşı mevkiinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan korucu Abdullah Orak, memleketi Silvan'da toprağa verildi.

Sabah saatlerinde İlçe Jandarma Alay Komutanlığı'nda yapılan resmi törenin ardında Boyunlu köyüne getirilen korucu Abdullah Orak'ın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit Abdullah Orak'ın cenaze törenine, Kaymakam Veysel Beyru, Taktik Alay Komutanı Jandarma Albay Salih Açıkel, Emniyet Müdürü Kemal Şahin, şehit yakınları, askerler, polis ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayrambaşa mevkiinde, teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir korucu hayatını kaybederken, bir korucu ağır yaralanmıştı. Dün gece bölgede başlatılan operasyonda, sabah saatlerinde 2 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirilirken, bir teröristin de yaralı kaçtığı öğrenildi.Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı hava destekli operasyon devam ediyor.

(İHY-FA-OMR-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title