Haberler

Çatalca'da Kaçak Operasyonu... -Yasa Dışı Yollardan Türkiye'ye Girerek Bir Fabrikada Kaçak Çalışan 21 Kişi Yakalandı (Görüntülü)

Çatalca'da Düzenlenen Bir Operasyonda, Yasa Dışı Yollardan Türkiye'ye Girerek Bir Fabrikada Kaçak Çalışan Ermeni Uyruklu 21 Kişi Yakalandı.

Çatalca'da düzenlenen bir operasyonda, yasa dışı yollardan Türkiye'ye girerek bir fabrikada kaçak çalışan Ermeni uyruklu 21 kişi yakalandı.

İstanbul Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığınca Çatalca'nın Subaşı Köyünde yasa dışı yollardan yurda giren yabancı uyruklu kişilerin bir işletmede kaçak çalıştıklarının tespit edilmesi üzerine söz konusu kişilerin takibe alındığı belirtildi.

Açıklamada, yürütülen çalışmalar sonucu bir fabrikada bulundukları belirlenen kaçakların yakalanması için mahkemeden alınan arama kararı uyarınca operasyon düzenlendiği ve Ermeni uyruklu 21 kişinin yakalandığı bildirildi.

İncelemeler sırasında, yakalanan kaçakların Türkiye'ye değişik zamanlarda yasa dışı yollardan girerek Subaşı Köyünde faaliyet gösteren işletmede işe başladıkları ve çalışma izin belgeleri olmadan normal ücretin çok altında çalıştırıldıklarının tespit edildiği vurgulanan açıklamada, bu kişilerin sınır dışı edilmek üzere Yabacılar Şube Müdürlüğüne teslim edildiği kaydedildi.

Açıklamada, jandarmanın gözaltına aldığı işletme sahibi F.C'nin ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title