Haberler

Çatalca Belediyesi Van'a Yapılacak Yardımları İtinayla Topluyor

Güncelleme:

Van'da yaşanan deprem sonrasında Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına Çatalca halkı tarafından destek veriliyor.

Vatandaşlar tarafından taşınması güç olan yardım malzemeleri ise Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kişilerin evinden alınıyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve İstanbul'un CHP'li 12 Belediye Başkanı tarafından ortaklaşa organize edilen Van'a yardım kampanyasına Çatalca halkı desteğini sürdürüyor. İlçede faaliyet gösteren su firmaları Van'a göndermek üzere içme suları bağışlarken, Çatalca halkı da kışlık giysi, ayakkabı, battaniye ve ısıtıcı gibi materyalleri Çatalca Belediyesine bağışlıyor. Adalar, Avcılar, Ataşehir, Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece, Çatalca, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sarıyer ve Silivri Belediyelerinde toplanan deprem yardım malzemeleri merkez olarak belirlenen Kadıköy Belediyesinde toplanarak Van'a gönderiliyor.

Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezinde toplanan yardım malzemeleri ise Çatalca Belediyesi personeli tarafından paketlenip, kolilere yerleştiriliyor ve gönderiliyor. Çatalca halkının göndermiş olduğu ve taşınması meşakkatli olan yardımlar ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın talimatları sonrasında Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşların evinden alınarak, Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezindeki yardım toplama birimine teslim ediliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title