Haberler

Çatak Çayı'nda rafting keyfi

Van'ın doğal güzellikleriyle ünlü Çatak ilçesindeki çayda rafting etkinliği düzenlendi.

Van'ın doğal güzellikleriyle ünlü Çatak ilçesindeki çayda rafting etkinliği düzenlendi.

Güvenlik güçlerince gerçekleştirilen başarılı terör operasyonlarıyla huzurun sağlandığı Çatak, Türkiye'nin en uzun parkurlarından birine sahip olması dolayısıyla raftingcilerin tercih ettiği yerlerden biri haline geldi.

Doğal güzellikleriyle ünlü ilçede, belediye tarafından düzenlenen rafting etkinliklerinin startı verildi. Kar sularının erimesiyle debisi yükselen Çatak Çayı'nda rafting yapan doğa tutkunlarının coşkun sudaki çabası ilgiyle izlendi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki yıllarda düzenlemeye başladıkları rafting etkinliklerini artık geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyledi.

Rafting etkinliklerinin startını verdiklerini belirten Şeylan, "Çatak halkı artık terörle değil bu tür sporlarla anılmak istiyor. Bu memleket terörden çok çekti. Artık terör istemiyoruz. Halkımızın artık huzur içerisinde yaşamasını istiyoruz. Bizler de her zaman halkımızın yanındayız. Bölgemiz için her şeyin güzel olacağına inanıyorum." dedi.

Doğası ve insanıyla güzel bir coğrafyaya sahip olduklarını ifade eden Şeylan, "Bu yıl yağışların fazla olması su sporları için iyi bir avantaj oluşturdu. En rahat ve huzurlu memleket haline geldik. İnsanlar gönül rahatlığıyla buralara gelebilirler. Rafting etkinliklerini artık geleneksel hale getirerek milletimizin sporla daha çok buluşmasını sağlayacağız." diye konuştu.

Etkinlikler kapsamında belediyenin rafting takımı gösteri sundu.

Kaynak: AA / Güncel

Çatak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title