Haberler

Çatak Belediyesi Çalışanlarına Zam Müjdesi

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hacı Asım Akgül, belediye personeline ücretlerine yüzde 10 zam müjdesi verdi.

Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Hacı Asım Akgül, belediye personeline ücretlerine yüzde 10 zam müjdesi verdi.

Akgül, görevlendirme yapılmasının yıl dönümü ve yıl sonuna gelinmesi dolayısıyla belediye personeliyle ilçe merkezindeki bir otelde düzenlenen programda bir araya geldi.

Çalışanlarla sohbet ederek görüşlerini alan Akgül, yaptığı konuşmada, yorucu bir yılın ardından görevdeki ilk yıllarını kutlamak amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti.

Akgül, geride bıraktıkları bir yılda gece gündüz demeden hummalı bir şekilde çalıştıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bir yıldır Çatak'a yaptığımız güzel hizmetlerde bize yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerde bir tarafta görünen kahramanlar vardır, bir de gizli kahramanlar vardır. Görünen kahramanlar Yazı İşleri, Mali Hizmetler ve Fen İşleri Müdürleridir, sizler ise bizim gizli kahramanlarımızsınız. Çünkü işleri asıl yapan kişiler sizlersiniz. Hizmetlerimizden vatandaşlarımız memnun. Amacımız vatandaşa hizmeti en iyi şekilde sunmaktır. 1923 yılında belediye olan bir ilçeye çok fazla şey kattığımızı düşünüyoruz."

Etkinlikte belediye çalışanlarına zam müjdesi de veren Akgül, "Maaşlarınıza 'yüzde 10 daha artış yapalım' dedik. İyi çalıştınız ve iyi işler çıkardınız. İnşallah iyi bir yıl daha geçiririz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Çatak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title