Haberler

"CAS Davasından Vazgeçmeyelim Dedim"

Güncelleme:

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, futbol yorumcusu Oğuz Tongsir'e çok önemli açıklamalar...

Süper Final'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım futbol yorumcusu Oğuz Tongsir'e önemli açıklamalarda bulundu. TRT Spor'da yayınlanan Futbol Ateşi adlı programda bu açıklamaları dile getiren Tongsir, Aziz Yıldırım'ın kendisinden 'İyi bir tablo çizmesini' istediğini vurguladı. Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada; "UEFA bize ceza vermeye kalkarsa, biz de kendi kozlarımızı oynarız. Bunun bir siyasi olay olduğunu söylersek, bu işin altından kimse kalkamaz. Siyasi olayın arkasından UEFA bize neye göre ceza verecek?" sözlerini kullandı.

SPORX NE DİYORSA O: CAS KRİZİ, TIKLAYIN...   'ŞİKE YAPTIYSAM...'

Aziz Yıldırım neden hapis yattığına dair hala bir sebep bulamadığını ifade ederek; "Sonunda yattığımıza sayacaklar; ama ne zaman çıkacağımı bilmiyorum. Ama bu konuda yorum yapmam doğru olmaz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ben yargının vereceği kararı bekliyorum. Herkes elini vicdadına koysun. Şike yaptıysam, sekiz takım nerede? veya niye onlar da içeride değil? Yapmadıysam neden buradayım? Düz mantık hesabı biri bunun cevabını versin." sözleri ile adeta sitemde bulundu. 'BİZİM SADRİ NE YAPIYOR?'

Fenerbahçe Başkanı şike soruşturması süresinde sık sık karşıya geldikleri Trabzonspor başkanı Sadri Şener'le ilgili de gülerek; "Bizim Sadri ne yapıyor? Sanki onlar hiçbir işe karışmamış gibi, dışarıda yazılı ifade veriyorlar. Trabzonspor işi bu kadar berbat etmeseydi, buralara gelinmezdi." sözlerini kullandı.

CAS KONUSU...

Fenerbahçe'nin CAS'a açtığı davadan vazgeçmesi ile ilgili de konuşan Yıldırım; "CAS davasına ilişkin karar tamamı ile yönetim kurulu kararıdır. Benim davaya ilişkin yorumum ve kararım belli. CAS davasından ne olursa olsun vazgeçmeyelim dedim. Ancak yöneticiler bana gelip CAS davası konusunda sen karışma başkan dediler. Ben de şu an Fenerbahçe'yi yönetemediğim için aldıkları karara saygı duydum. Bu karar benim dışımda gelişti." diyerek tavrını ortaya koydu.  Yıldırım, Tongsir'e şu sözleri söyleyerek taraftarlara mesaj verdi: "Sporcularımız her hafta bir kupa ile beni ziyerete geliyorlar. İster misin, futbolda da ligi kazanalım? Eğer kazanırsak bu iş tamam demektir."

Kaynak: Sporx.com / Spor

Aziz Yıldırım Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title