Haberler

Carvalhal'dan Beşiktaş Taraftarına Teşekkür

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Eskişehirspor karşısında iyi bir maç çıkardıklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Eskişehirspor karşısında iyi bir maç çıkardıklarını ve güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Carvalhal, 2-0 kazandıkları maç sonrası katıldığı basın toplantısında, güvenli bir maç oynadıklarını belirterek, "Güvenli derken, rakibe fazla pozisyon şansı vermeden, pozisyonlar bulduk. Bugün karşılaştığımız rakibin son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberliği vardı. Bizim 2 puan arkamızdaydılar. Zorlanacağımızı biliyorduk ve maç kolay geçmedi. Kalecileri de çok iyi bir performans gösterdi" diye konuştu.

İyi bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Carvalhal, "Bu galibiyette taraftarın da rolü büyüktü, onlara teşekkür ediyorum. Maçın sonunda da herkes buradan mutlu bir şekilde ayrılıyor, çünkü güzel bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

Zorlu maç trafiği içine gireceklerinin belirtilmesi üzerine Carvalhal,

"Tamamen hazırız ve kimseye de kolaylık gösterecek durumda değiliz" dedi.

Tayfur Havutçu'nun Beşiktaş'a dönmesiyle ilgili bir soruya Carvalhal, şöyle yanıt verdi:

"Tayfur hocanın bizimle birlikte olması benim için büyük bir mutluluk. Bu takım içinde hepimizin görevleri var. Herkes bu görevinde Beşiktaş'a yararlı olmaya çalışıyor. Herkes de görevinin bilincinde. Herkes özveriyle çalışıyor. Tayfur, Beşiktaş için çok önemli bir figür, yeniden bizimle olması çok mutluluk verici."

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu da Eskişehirspor'u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Havutçu, maç sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk karşılaşmalarının genelde zor geçtiğini belirterek, "İkinci yarıya galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün dirençli bir takıma karşı mücadele ettik. Güzel mücadele oldu" dedi.

-Keyifli bir maçtı-

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmanın futbol adına güzel bir maç olduğunu söyledi.

Yanal, 2-0 yenildikleri karşılaşma sonrasında katıldığı basın toplantısında, Beşiktaş'ı aldığı galibiyet nedeniyle kutlarken, "Maç içinde top bize geçtikten sonra rakibe çabuk verdik. Gol yedikten sonra risk almaya başlamıştık ve son dakikada bu riskin arkasından skor 2-0 oldu. Top bizdeyken daha iyi oynamalıyız. Orta alan ve hücum oyuncularının biraz daha oyun içinde olması gerekiyor. Rakibi kutluyorum keyifli bir maçtı. Futbol adına güzel bir maç oldu" ifadelerini kullandı.

Uzun bir aradan sonra teknik direktör olarak sahaya çıkmasıyla ilgili olarak da, "Alanın içinde olmak inanılmaz keyifli, güzel bir atmosfer vardı. Maç adına güzel bir başlangıç yaptık ama skor adına değil. Eskişehirspor'un daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum" dedi.

Skor üretmekte sıkıntı yaşadıklarını anlatan Yanal, "15 gol atmışız. Bunların 7 tanesi de 2 maçta. Skor olarak biraz sıkıntılı gibi gözüküyor. Bunu aşmak lazım. Bu takım zor da olsa maç kazanır. Biz iyi bir takımız, zaman içinde herkes bunu görecek" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Carlos Carvalhal Tayfur Havutçu Eskişehirspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title