Haberler

Carvalhal Almeida Hakkında Konuştu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Alania ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçının kolay geçmeyeceğini söyledi.

Carvalhal, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde takım kaptanı İbrahim Toraman ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Alania'ı hem teknik heyeti göndererek, hem de videodan izlediklerini ve analiz ettiklerini belirterek, "Rakibe olduğundan daha fazla saygı göstermeliyiz. Her rakibimize saygı gösteriyoruz. Rakibimiz Premier Lig'de değil, ama bulunduğu ligde ilk sırada. 21 maç içinde sadece 9 gol yemişler. Kolay bir eleme turu olmayacak. Bunun bilincindeyiz" diye konuştu.

Alania'nın iyi ve kötü yaptığı şeyleri bildiklerini ve bunların üzerine çalıştıklarını aktaran Portekizli teknik adam, "Rakibimizi iyi tanıyoruz. Maç için hazırız. Amacımız yarın Beşiktaş için büyük bir gece geçirtmek. Taraftarımızın da bize maçın başından itibaren destek olmasını bekliyoruz. Alania karşısında önlemlerimizi alıp avantajlarımızı kullanıp bu turu geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Eleme turlarındaki maçların 2 karşılaşma üzerinden oynandığını kaydeden Carvalhal, "Sonuç ikinci maçın sonunda belirleniyor. Biz ilk maçta taraftarımızın önünde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Ancak rakibimiz kolay değil. Liglerinde 20'nin üzerinde maç oynamışlar. Biz de takımımızın kalitesini biliyoruz ve sahaya bu kalitemizi yansıtmak istiyoruz" diye konuştu.

-"ALMEIDA İÇİN BİZE GELEN BİR TEKLİF YOK"-

Carvalhal, Portekizli futbolcu Hugo Almeida'nın başka takımlara transfer olacağı yönünde haberler bulunduğunu, bu durumun Almeida'yı yarınki maç için nasıl etkileyeceği sorusuna, "Almeida için bize gelen bir teklif yok. Kendisinin de bu konuda bilgisi yok. Bu nedenle kendisinin konsantrasyonunu dağıtacak bir durum da söz konusu değil. Maçı bekliyor" yanıtını verdi.

Sakatlığı bulunan Necip ile babası vefat eden Aurelio'nun yarınki maçta forma giyemeyeceklerini kaydeden Portekizli teknik adam, cezalı Quaresma ve UEFA'ya ismi bildirilmeyen Sidnei'nin yokluğunun kendilerini nasıl etkileyeceği sorusu üzerine, "Oynayamayacak oyuncular hakkında konuşmayı sevmiyorum. Onların olmaması bizi üzüyor. Diğer oyuncularımız da Beşiktaş'ın oyuncuları ve hepsi değerli. Onların yaptıkları ve yapacaklarına güveniyorum. Olmayan futbolculardan konuşmanın gereği yok" diye konuştu.

Yarın Beşiktaş taraftarının karşısına ilk kez çıkacağının hatırlatılması üzerine Carvalhal, "Stresli olduğum bir durum yok. Benim için çok güzel bir an olacak. Dünyanın en iyi taraftar kitlesi olduğunu söylemişlerdi, yarın bunu göreceğiz" dedi.

-İBRAHİM TORAMAN: "FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ"-

Takım kaptanı İbrahim Toraman ise uzun bir aradan sonra resmi bir maça çıkacaklarını belirterek, "Uzun bir ara oldu. Artık futbola döndük ve futbol oynamak istiyoruz. Sezonun ilk resmi maçı. Bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

İlk maçların hep zor geçtiğini kaydeden İbrahim, şöyle devam etti: "Taraftarımızın önünde inşallah iyi bir sonuç alırız. Onların müthiş desteğiyle bu maçtan avantajlı bir skor almak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Tecrübeli bir takımız. Saha ve seyirci avantajını kullanırsak iyi bir sonuç alırız. "

Duran toplar konusunda çok çalıştıklarını bu durumun özellikle kapanan takımlar karşısında iyi bir silah oluğunu ifade eden İbrahim, "Yarınki rakibimiz de iyi savunma yapan bir ekip. Rakibimizi hocanın analizleri sayesinde izledik. Genç ve hazır bir takım. Ligleri devam ediyor. Kolay bir maç olmayacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title