Haberler

Çarşı Cinayetinde 3 Kişi Daha Yakalandı

İstanbul'da 3 Ay Önce Öldürülen Beşiktaş Tribün Liderlerinden Ferdi Aslan'ın Cinayeti ile İlgili 3 Kişi Daha Gözaltına Alındı. Sürdürülen Soruşturmada Polis Katil Zanlısı A.k'yi Arıyor.

İstanbul'da 3 ay önce öldürülen Beşiktaş tribün liderlerinden Ferdi Aslan'ın cinayeti ile ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı. Sürdürülen soruşturmada polis katil zanlısı A.K'yi arıyor.

Beşiktaş İnönü Stadyumu'nda oynanan Beşiktaş-Kayserispor lig maçı sonrası Beşiktaş tribün liderlerinden Ferdi Aslan'ın öldürülmesi ile ilgili sürdürülen soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı. Aslan'ı öldüren katil zanlısı A.K. ve olayda yer alanların peşine düşen polis, H.E., Ö.B. ve yardım yataklık ettiği iddia edilen E.P'yi gözaltına aldı. Asayiş Şube'de sorgulanan zanlılardan H.E.'nin, olay sırasında A.K'nin hemen yanında olduğu belirtildi. İfadesinde çıkan tartışma yüzünden Ferdi Aslan'ı A.K'nin

öldürdüğünü öne süren H.E., A.K'nın nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Yapılan inceleme de gözaltına alınan Ö.B'nin ise olayda kullanılan silahı A.K'ye temin ettiği anlaşıldı. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi. Zanlılar, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

(CİN-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title