Haberler

Samsun'dan kısa kısa

Güncelleme:

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Çarşamba Belediye Meydanı'nda düzenlenen programda Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

Törende konuşan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 16 Mayıs'ta İstanbul'dan yola çıkarak, 19 Mayıs'ta Samsun'a ulaşmasıyla başlayan İstiklal mücadelesinin mihenk taşlarından biri olan 19 Mayıs 1919 tarihinin 102. yıldönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Programa, Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanı Halit Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Çarşamba Belediyesi tarafından, ilçedeki sportif faaliyetleri geliştirmek ve gençlere yeni sosyal alanlar oluşturmak adına yapılan 4 futbol sahasının açılışı gerçekleştirildi.

Spor tesislerinin açılış töreninde konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda, yapımını tamamladıkları 4 tesisin açılışını gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Üçköprü, Ali Fuad Başgil, Umut ve Cumhuriyet mahallelerindeki 4 spor tesisinin Çarşamba'ya ve tüm gençlere hayırlı olmasını dileyen Doğan, "Şenyurt Mahallemizdeki halı sahamızın da yapımı son hızıyla devam ediyor. İlçemizin çehresini değiştiriyor. Çarşamba'mızı pandemi sonrasına hazırlıyoruz. Gençlerimiz merak etmesinler, her anlamda onlara daha iyi bir Çarşamba, daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz." dedi.

Konuşmanın ardından tesislerin açılışı yapıldı.

Açılış törenine, Kaymakam Şükrü Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve ilçe protokolü katıldı.

Ladik

Samsun'un Ladik ilçesindeki merkez camilerde Filistinli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Vatandaşlar, Ladik İlçe Müftüsü Ünal Öztürk'ün çağrısı üzerine ilçe merkezindeki camilerin avlusunda bir araya geldi.

İsrail'in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs'teki hain saldırıları sonrası şehit olan Filistinliler için Müftü Öztürk'ün öğle namazının ardından kıldırdığı gıyabi namaz sonrası dualar edildi.

Ladik merkezindeki Avcı Sultan Mehmet Camisi'nde toplanan vatandaşlar, İsrail aleyhine sloganlar atarak Filistinlilere destek verdi.

Öztürk, Filistinli şehitler için düzenlenen gıyabi cenaze namazına katılmalarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Gıyabi cenaze namazına Ladik Kaymakamı Adem Eser de katıldı.

Karaaslan ve Dağlı'dan Kavak'a ziyaret

Samsun Valisi Zülkif Dağlı ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Kavak ilçesine ziyarette bulundu.

İlçe girişinde Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır tarafından karşılanan Dağlı ve Karaaslan, Kavak Belediyesi Güven Park Tesisleri ile Kavak Muratbeyli Mahallesi mevkisinde yapımında sona yaklaşılan cezaevini ziyaret etti.

Dağlı ve Karaaslan, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ile birlikte cezaevinde incelemelerde bulunarak cezaevi ve diğer hizmetlere ilişkin yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Hisarcık Çarşamba 19 Mayıs Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title