Haberler

Çarşamba Akşamının Reyting Yarışında Sıralama Değişti

Güncelleme:

Kıran kırana rekabetin yaşandığı reyting yarışında TOTAL'de Sen Anlat Karadeniz, AB'de ise Diriliş Ertuğrul birincilik ipini göğüsledi.

ATV ve TRT1 arasında kıran kırana rekabetin yaşandığı çarşamba akşamının reyting şampiyonu TOTAL'de Sen Anlat Karadeniz, AB'de ise Diriliş Ertuğrul oldu.

TOTAL'DE LİDERLİK SEN ANLAT KARADENİZ'İN

Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği Sen Anlat Karadeniz, TOTAL'de bir kez daha birincilik ipini göğüsledi. İkinci sırada Diriliş Ertuğrul'un yer aldığı reyting listesinde üçüncülük koltuğuna Sen Anlat Karadeniz'in özeti oturdu.

AB'DE İSE SIRALAMA DEĞİŞİYOR

AB'de 1.'lik Diriliş Ertuğrul'un, 2.'lik Sen Anlat Karadeniz'in, 3'ncülük ise Diriliş Ertuğrul'un özetinin oldu.

İşte Dün akşamın reyting listesi;

Çarşamba Akşamının Reyting Yarışında Sıralama Değişti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Avrupa Birliği Karadeniz Magazin Haberler

500

Yorumlar (81)

Hopaaaaa:

Ya bunlar ne anlar Osmanlıdan, gerçek Osmanlıyı canlandiracasin ki insanlar Osmanlıyı görsün Alacn yanına 150 kadın , ortaya koyacan bir küp sarab al sana osmanli,

10
70
yanıtYanıtla
GELECEK:

MAN KAFALI ARKADAŞ O ZAMAN AÇ KUR''AN-I KERİM OKU ORDA BİLİM DE VAR İLİMDE AMA CUMHURİYET BİÇİMİ YOK

yanıt0
yanıt2
Yalaaaaaan:

Dirilişi boş verin ,ülke ölüyor,sizi bunlarla uyutuyorlar, Osmanlı ne halt ,yedili ki bunlar,ne halt yetecekler

5
52
yanıtYanıtla
Yılmaz:

Sen anlat karadenizin reytingteki yerine inanmıyorum. Diriliş dizisi Elhamdulillah Müslümanım diyen herkesin gönül rahatlığı ile izleyebileceği hatta izlemesi gereken bir film. Bazı kişiler muhteşem yüzyıl dizisini izleyip gezi olaylarında en önde poz veren (rum-ermeni) sözde sanatçı müsvettelerini izlemiş olmalı ki Osmanlı saraylarının sadece cariyelerden oluştuğunu padişahlarında zevk ve sefa içinde şehvetlerinin peşinden koştuğunu zannediyor.

33
13
yanıtYanıtla
BOZO:

he YILMAZ heee müslümanlıkla hiçbi alakası yok dizinin kadın namaz kılıyo orda ama başının yarısı açık o nasıl bir müslümanlıktır.

yanıt0
yanıt0
Baybora:

Bak paşam Muhteşem Yüzyılın tarihi kurgusunu yazan kisi senin erdoğanıın milli savunma üniversitelerine atadığı rektör Erhan Afyoncudur :)Ve Kanunin kaç cocugu var yumurtadan çıkmadı ya bunlar azıcık akıllı olun be. Sarayı lehistanlı bir cadıya teslim eden nesle ne kadar tapıyorsunuz tapmayın birşeye ya artık. Diriliş ertugrul dizisinde ` yalan. . . Olmayan şeyler mevcut ibnül arabi en basiti Alparslan döneminden önce yaşamıştır. . . Bu kadar aptallıklara ancak sizin gibiler inanıyor yazık. . .

yanıt2
yanıt1
büşra:

Diriliş Ertuğrul ne olursa olsun en iyi dizi ve izlenmesi gereken en düzgün en sağlam hatasız dizi kesinlikle . . . . sen anlat karadeniz zaten hayatın her yerinde olan gerçek mevzular var . . bu sebeple tv de görmesek de olur . .

33
12
yanıtYanıtla
Cevap:

Kul yapımı bir dizinin hatasız olduğundan nasıl emin olabilirsiniz acaba Gayette tarihi hatalar mevcut Tarihte kayı boyunu bir araştırın derim Hayatın her yerinde olan gerçek mevzulara maalesef ki insanlar kör sağır ve dilsiz olmuş durumdalar Bu yüzden televizyonda görmeliyiz ki şiddet gören birilerine yardım edebilelim

yanıt1
yanıt2
atsız:

Tarih olarak bakarsak bol bol hatalı saçma uydurma. Sıradan bir dizi bakarsak izleyebilirsin.

yanıt2
yanıt4
VATAN:

İKSİDE ÇOK SAÇMA BİRTEK VATANIM SENSİN GERİSİ BOŞ

4
40
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title