Haberler

Odaya Kilitlenen Talihsiz Kadının, Çarşaflı Firar Girişimi Ölümle Noktalandı

Güncelleme:

Yalova'da ailesi tarafından dışarıya çıkmaması için odasına kilitlenen 42 yaşındaki D.K., balkonundan çarşafla inmeye çalıştığı esnada dengesini kaybederek beton zemine çakıldı.

Yalova'da 4'üncü kattaki evinin balkonundan çarşaf sarkıtıp aşağıya inmeye çalışırken düşüp ölen kadının madde bağımlısı olduğu gerekçesiyle ailesi tarafından dışarıya çıkmaması için odasına kilitlendiği iddia edildi. Kadının cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Morgu'na getirildi.

ÇARŞAFLA İNERKEN DENGESİNİ KAYBETTİ

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Gazipaşa Caddesi üzerindeki bir apartmanda yaşandı. 5 katlı binanın 4'üncü katındaki dairede ikamet eden D.K. (42) isimli kadın evinin balkonundan çarşafla aşağıya inmeye çalıştı. D.K.'nin balkondan inmeye çalıştığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Bu esnada kadın dengesini kaybederek beton zemine düştü. Ailesi tarafından 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNDU

Cumhuriyet savcısı ile olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Cumhuriyet savcısının ölümü şüpheli bulması üzerine kadının cesedi önce Yalova Devlet Hastanesi Morguna ardından detaylı otopsi için Bursa'daki Adli Tıbba gönderildi.

AİLESİ ODAYA KİLİTLEMİŞ

Öte yandan, D.K.'nın balkondan çarşaf sarkıtarak aşağıya inmesinin nedeni de ortaya çıktı. Yalova'daki bir elyaf fabrikasında İK uzmanı olarak çalıştığı öğrenilen D.K.'nin madde ve alkol kullandığı, ailesi tarafından gece dışarıya çıkmaması için odasına kilitlendiği iddia edildi. Annesi ile birlikte yaşadığı belirtilen kadının 4 ayrı çarşafı birbirine bağlayıp kilitli tutulduğu odanın balkonundan aşağıya inmeye çalıştığı sırada çarşaflardan ikisinin düğümünün açıldığı ve yere düşüp hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (33)

MESUT:

AY ÇOK ÜZÜCÜ IŞIKLAR İÇİNDE UYU

5
30
yanıtYanıtla
SAKIR HIZLI:

NE LAN BU ISIKLAR ICINDE UYU KELIMESI ORADA ELEKTIRIK IDARESI YOK SALAK- ALLAH TAN RAHMET DILE VEDE NUR LAR ICINDE YAT DESENE HOKKABAZ

yanıt44
yanıt3
MEHMET ALİ AYDINLAR:

EĞER İMANLA GİTDİYSE RUHU AYDINLIKLAR İÇİNDE OLUR.

yanıt1
yanıt1
ÇİÇEK ABBAS:

ŞAKİR ABİ DİLEMEKLE OLMAZ BU İŞLER KİŞİNİN KULLUĞUNA GÖRE "KABİR YA CENNETTEN BİR BAHÇE YADA CEHENNEMDEN BİR ÇUKURDUR." Hadis- Şerif

yanıt2
yanıt1
DÜMTEK:

Enflasyon rakamlarını duydunuz mu? Damat bey Aralık ayında piyasa oturur diyor. Tercümesi bu millet buna da alışır. Bu güne kadar nelere alışmadı ki?

16
10
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ALKOL.MADDE BAĞIMLISI GENÇ BİR KADIN İNSAN .AİLE KENDİNCE BİR TEDBİR ALMAYA ÇALIŞMIŞ. BAĞIMLI İNSAN DURMAZ DURDURMASİN KENDİNCE BİR ÇOCUK. BULMUŞ VE BU ÜZÜCÜ HADİSE MEYDANA GELMİŞ .YORUMLARI OKUDUM BU KADAR MAL BEYNSIZ GERİZEKALİNİN OLDUĞUNA İNANMAK İSTEMİYORUM. .

21
4
yanıtYanıtla
İSPİRLİ İSMET:

ÇARŞAF YARAMAMIŞ. KENDİSİNİ ÇARPMIŞ

4
21
yanıtYanıtla
LİLİ:

ESPİRİN DE OLMAMIŞ . BİRAZ DAHA ÇALIŞŞŞŞ

yanıt1
yanıt3
SEDAT:

Arkadaş espiri yapmış 12 tane imansız yobaz da konuya balıklama dalmış.

yanıt2
yanıt1
m. ali:

ALKOL, ALKOL İLLETİ. . . . . FACEBOOKTAN BELLİ. . . YAZIK

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title