Haberler

Televizyonda Gördüğü Çarşafı Sipariş Etti, Kapıya Kefen Geldi!

Güncelleme:

İzmir'de televizyon reklamında gördüğü renkli çarşafı sipariş eden kadın, kapıya gelen kargo paketini açınca şoke oldu. Paketin içinden kefen çıktığını gören kadın, dolandırıldığı için şikayette bulundu.

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kadın, televizyonda gördüğü reklamdan etkilenerek verdiği çarşaf siparişinin ardından gelen paketle adeta şoka girdi. Çarşaf bekleyen kadın, gelen metrelik kefenle neye uğradığını şaşırdı.

TELEVİZYONDA GÖRDÜĞÜ ÇARŞAFI SİPARİŞ ETTİ

Torbalı ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki A.T. isimli kadın, geçtiğimiz hafta televizyon reklamlarında gösterilen çarşafları beğendi ve sipariş vermek istedi. Televizyondaki belirtilen numarayı arayan kadın, hemen sipariş için irtibata geçti. Telefonda görevli bir kişiyle konuşan kadın, ardında da istediği çarşafları anlatarak sipariş verdi. Kadın, bir süre sonra kurye aracılığıyla gelen paketi kapıda ödeme yaparak teslim aldı.

PAKETİ AÇINCA KEFENİ GÖRDÜ ŞOKA GİRDİ

Heyecanla paketi açan kadın, gördüğü manzara karşısında ise adeta şoka girdi. Çarşaf yerine metrelerce uzunluğunda bir kefen geldiğini gören kadın, daha sonrada televizyonda verilen numarayı aradı ancak herhangi bir muhatap bulamadı. İkinci bir şok yaşayan kadın, dolandırıldığını anlayınca tüketici hakem heyetine şikayette bulundu.

"BANA TESLİM EDİLEN DÜPEDÜZ KEFEN"

Hakem heyetinden bilgi alan kadın, 14 gün içerisinde olayın sonuca ulaştırılmasını beklediğini söyledi. A.T. mağdur olduğunu ifade ederek, "Kimse televizyon programlarından ve internet üzerinden asla alışveriş yapmasın; çünkü göz göre göre aldatıyorlar. Ben rengarenk çarşaf siparişi verdim. Sadece çarşaf istedim. Kefen göndereceklerini ne bileydim. Bana teslim edilen düpedüz kefen. Onları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Torbalı İzmir 3.Sayfa Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

Wwwwwwww:

Bu ülkede ,adalet bakanı var adalet sarayları var adalet çalışanları var ama işin ilginç yanı adaletin kendisi yok

21
5
yanıtYanıtla
198000000000:

sakla, bi gün lazım olacak teyze

20
4
yanıtYanıtla
Akp’li:

devam dedigime binlerce kere pişmanım,çünkü bu bozuk düzenin haalaa düzelecegi falan yok.

9
15
yanıtYanıtla
Melis:

Bende çok pişmanım kanki.

yanıt6
yanıt10
ece:

bu haberle devam demenin nasıl bir bağlantısı var açıklasana

yanıt5
yanıt3
devam:

gerçek akpli ülke batıyor sen kıvranmaktan bahsediyosun. sayenizde ülke kalmayacak. sizden tek isteğim var bu ülkenin batışını Atatürk ile ilişkilendirmeyin. çünkü akp e ne istedi ise verdik. kandırıldık bilmiyorduk dış güçler bizi batırdı demeyin. çünkü bu dış güçler neden 16 yıl sizi batırma dı da şimdi batırıyor. bu şu demek siz 16 yıl bu dış güçlerle işbirliği yapmışsınız bilmem haberin var mı. yani ne deseniz boş. aklınız başınıza gelince kaderimizmiş demeyin.

yanıt2
yanıt4
...:

bırakın bu yalan dolan işleri ŞİZOFRENLER ! seçimi kaybettiniz hala boş işler peşindesiniz

yanıt4
yanıt3
nereye gidiyoruz:

TELEVİZYONLARDA REKLAM YAPABİLEN LERİN DOLANDIRICI OLUP OLMADIĞINI 70 YAŞINDAKİ KADIN NEREDEN BİLSİN. O REKLAMI YAPTIRAN KANALADA SORUŞTURMA AÇILMALIDIR

14
2
yanıtYanıtla
VELAAAAA GAZIIIIi:

400 yıldır (kanuniden sonra) batı akla, doğu kula biat ediyor. . . müslüman aleminin üzeirindeki 400 yıldır süregelen felaketlerin ''''yegane'''' nedeni budur. cahil toplumlar; dinle, ahlakla, tarihle. . . . uyutulmaya-güdülmeye müsait tirler. Bu konuda bilim tamamen çaresiz ve acizdir. yapacak bi şey yok

13
3
yanıtYanıtla
gurbetci:

Kerbelada Can Veren Aliden Sonra, Islam Emevilesti.

yanıt0
yanıt1
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title