Haberler

Zeynep öldü mü? Çarpışma 24. (final) son bölüm yayınlandı! Çarpışma son bölüm izle

Güncelleme:

Çarpışma dizisinin 24. bölüm yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Çarpışma geçtiğimiz akşam 24. final bölümüyle ekranlara geldi. Zeynep artık yoktur. Kadir ise Aylin, Cemre ve Kerem ile hayatına devam eder. Çarpışma dizisinin 44. bölümünde neler oldu?

Çarpışma dizisi son bölümüyle Perşembe akşamı ekranlara geldi. Zeynep olmasa da artık Cansız ve Selim'de yoktur. Kadir ve diğerleri kaldıkları yerden mutlu olurlar. Çarpışma dizisinin 24. bölümünde neler oldu? Çarpışma son bölüm. İşte Çarpışma dizisi hakkında merak edilenler…

24. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kadir, Zeynep'i hızla hastaneye getirir ancak Zeynep yaşam mücadelesi verir. Böylelikle Kadir yeni bir intikam peşine düşerek, Cansız'ın yakınındakileri, birlikte iş yapanların kimler olduğunu öğrenerek izlerini sürer. Kadir ile Veli iki koldan Cansız'a ulaşmak adına herkesi öldürür. Cansız, Kadir ile Veli'nin peşinde olduğunu öğrenir. Sonuç olarak Cansız, Aylin'in kaçırılması talimatını verir.

Çarpışma Dizisinin 24. (final) son bölüm yayınlandı!

Çarpışma Dizisinin 24. (final) son bölüm yayınlandı!

KADİR, VELİ'Yİ VURUR

Aylin, Cemre ile birlikteyken zorla kaçırılır. Cansız, Aylin'in hayatına karşılık Kadir'den Veli'yi öldürmesini ister. Kadir gözünü kırpmadan Veli'yi vurur. Ancak Cansız sözünde durmaz ve Kadir'den, kendisini öldürmesini ister. Kadir, Aylin'in yaşaması için tereddüt etmeden silahını başına dayar. Tam da bu sırada bir telefon gelir ve Kadir ile Cansız'ın hesaplaşmasının seyri değişir. Artık yolun sonudur ve ikisinden biri ölmek zorundadır.

Çarpışma Dizisinin 24. (final) son bölüm yayınlandı!

Çarpışma Dizisinin 24. (final) son bölüm yayınlandı!

KEREM, CEMRE'YE EVLENME TEKLİFİ EDER

Zeynep, hayatını kaybeder ve Kadir, Aylin ile baş başa kalır. Veli ise hapse düşmüştür. Veli'yi görmeye de Kadir gelir. Yeni bir koğuşa geçen Veli, Hakan ile aynı yerde bulur kendini. Veli, Hakan'a Cansız ve Selim'in artık olmadığını söyler. Cemre ile kerem evlilik için ilk adımı atarlar. Kötüler cezalarını bulmuş, iyiler ise kaldığı yerden hayatlarını sürdürmeye devam ettiler.

Çarpışma Dizisinin 24. (final) son bölüm yayınlandı!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title