Haberler

Çarpışma Dizisinin 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çarpışma Son Bölüm İzle

Güncelleme:

Çarpışma dizisinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Çarpışma geçtiğimiz akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Kadir ile Cansız'ın adamları büyük bir çatışmaya girer ancak Cansız bu çatışmadan da kolaylıkla kurtulur. Çarpışma dizisinin 21. bölümünde neler oldu?

Çarpışma dizisi son bölümüyle Perşembe akşamı ekranlara geldi. Cemre'den intikam almak isteyen Demir, Kerem üzerinden Cemre'ye yüklenir. Çarpışma dizisinin 21. bölümünde neler oldu? 22'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çarpışma dizisi hakkında merak edilenler…

22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Perşembe akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Çarpışma dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Cansız'ı yakalamanın peşinde olan Kadir, Cansız'ın aynı zamanda gerçek babası olduğunu öğrenebilecek mi? Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

21'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kadir, Haydar ve ekibi ile Cansız ve adamları büyük bir çatışma içerisine girer. Kadir'i gizlice takip eden Veli de, çatışma alanını görebileceği bir binanın çatısına çıkar, silahını hazırlar ve hedefine Cansız'ı alır. Tüm kuşatmaya rağmen Cansız, çatışma bölgesinden sapa sağlam çıkar. Kadir, istihbarattan gelen bilgiyle Cansız'ın birlikte çalıştığı iki adamı takibe alır. Kadir, Cansız'ı, Cansız da Kadir'i ağına düşürmek için oyun kurar. Bir yandan da Kadir, Cansız'ın gerçek babası olup olmadığını öğrenmeye çalışır.

Çarpışma Dizisinde Neler Oldu?

Çarpışma Dizisinde Neler Oldu?

DEMİR'İN CEMRE İÇİN HAZIRLADIĞI PLAN NE?

Zeynep, Kadir'e sürpriz bir akşam yemeği planı yapar ancak asıl sürpriz Kadir'den gelir. Çift muhteşem bir akşam geçirir. Sahip olduğu her şeyi kaybeden Demir, intikam için Cemre'ye diş biler. Kerem 'in en zayıf noktası olduğunu öğrenmesiyle bunun üzerine gider. Gözünü intikam hırsı bürüyen Demir'in planından habersiz olan Cemre, annesinin günlüğünde anlattığı Orhan'la karşılaşır. Ancak ondan duyacakları canını yakacaktır. Kadir ve Cansız'ın planları kıyasıya yarışır. Kazananın kim olacağı belli olmayan bu oyunda ikisinin aklı da aynı çalışır.

Çarpışma Dizisinde Neler Oldu?

Çarpışma Dizisinde Neler Oldu?

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title