Haberler

Çarpışma'ya Kadir ve Zeynep'in, Galip'i Tuzağa Düşürme Sahnesi Damga Vurdu

Show TV'nin iddialı dizisi Çarpışma son bölümüyle yine nefes kesti. 5'inci bölümüyle ekrana gelen Çarpışma, finalde heyecanı zirveye taşıdı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'nın son bölümünde, Veli'nin yıllar önce Kadir'e kurduğu tuzak ortaya çıktı. Malları almaya giden Veli yanına son dakikada dahil olan Kadir'i oyalamak için vurulma hikayesini anlatıyor. Hikayesine başlayan Veli eski ortağı ile çıktığı kurye takibini anlatıyor. Kendini bir anda çatışma içinde bulan Veli'nin daha sonra olayları kendi planı olduğu ortaya çıkıyor.

ZEYNEP VE VELİ PLAN YAPIYOR

Zeynep'i çorbacıya götüren Veli, Zeynep'e planını anlatıyor. Galip'i kendisine getirmesi gerektiğini söyleyen Veli, Zeynep'e eğer bu ortaklıktan Kadir'e bahsederse kızını vermeyeceğini söylüyor. Zeynep ise bu iş için tek bir şart koşuyor o şart ise kızının babasız büyümemesi için Galip'in ölmemesi. Çorbacıya gelen Kadir ise Zeynep'i bulduğunda çılgına dönüyor.

Çarpışma'da Kadir ve Zeynep, Galip'i Tuzağa Düşürdü

VİDEO ORTALIĞI AYAĞA KALDIRIYOR

Çarpışma 5. son bölüm final sahnesinde ise, Galip'i İstanbul'a geri getirmek için plan yapan Zeynep, Cemre ile bir video çekip, sosyal medyada yüklüyor. Video sosyal medyada yayılınca ortalık ayağa kalkıyor. Videoyu izleyen Veli, Zeynep'in kurduğu oyunu takdir ediyor. Cemre, Zeynep'in videosunu televizyonda izlerken herkesin cezasını çekeceğini söyleyince Selim geriliyor.

Çarpışma'da Kadir ve Zeynep, Galip'i Tuzağa Düşürdü

GALİP'İ BÜYÜK SÜRPRİZ BEKLİYOR

İstanbul'a geri dönen Galip'i büyük bir sürpriz bekliyor. Zeynep'e mesaj atarken taksi bir anda durunca ne olduğunu şaşıran Galip karşısında Kadir'i görünce şaşırıyor ama asıl şaşkınlığı karşısında Zeynep'i görünce yaşıyor. Arabadan Galip'i indiren Kadir beraber bir oyun hazırlayacaklarını söylüyor.

Çarpışma'da Kadir ve Zeynep, Galip'i Tuzağa Düşürdü

Çarpışma'da Kadir ve Zeynep, Galip'i Tuzağa Düşürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

Saadet:

Efsane bölümdü efsane

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title