Haberler

Çarpan Kaçtı, Gören Kurtarmak İçin Çırpındı

Sivas’ta karşıdan karşıya geçen köpeğe çarpan servis aracının şoförü kaçarken, olayı gören esnaf ise köpeği alıp veterinere götürdü.

Sivas'ta karşıdan karşıya geçen köpeğe çarpan servis aracının şoförü kaçarken, olayı gören esnaf ise köpeği alıp veterinere götürdü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Sivas'ta Seyrantepe Mahallesi Fidanlık Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olay da karşıdan karşıya geçerken bir köpeğe servis aracı çarptı. Çarpma sonucu köpek bir süre yolda kıvrandı. Olayı gören esnaf Caner Könülşök, köpeği yerden alarak konuşmak üzere servis şoförünün yanına koştu. Servis şoförü ise olay yerinden kaçtı. Esnaf Caner Könülşök yaralı köpeği alarak hızla aracıyla veterinere götürdü. Köpek tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Yaşanan bu olay bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde; Könülşök'ün telef olan köpek ile beraber dükkana dönmeleri görülüyor. Könülşök telef olan köpek için üzülürken diğer arkadaşı ise teselli etmek için ona sarılıyor. Daha sonra esnaf Könülşök köpeği bir battaniyeye sarıp gömmek üzere dükkandan çıkıyor. Görüntüler izleyenlere, hem insanlık ölmüş hem de insanlık ölmemiş dedirtiyor.

Caner Könülşök, sokakta birçok köpeği beslediklerini belirterek, " Sokak hayvanları için buralara devamlı süt ve ekmek koyuyoruz. Sokak hayvanları gelip yiyor. O gün bir bağırtı duyduk, ortağım koşup yanıma geldi. Aracın hayvana vurup kaçtığını gördüm. Arkasını dönüp bakarak vurduğunu da fark etti. Biz koştuk durdurduk. 'Niye vurup kaçıyorsun' dedik. 'Neden durup bu durumu telafi etmiyorsun' dedik . Karşı taraf 'görmedim ne yapabilirim' dedi. Neticesinde tekrar kaçtı. Bu bir can. Hayvan olabilir ama bir can. Sahipsiz bir can. Ben bu konuda yasal işlemleri veya her ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağım. Burada mahallemizde de herkes hayvanları sever. Sokakta devamlı baktığımız hayvanlar var. Şuan köpek ölmüş durumda. Veterinere götürdük, kurtaramadık, ciğerleri patlamış. Çok zorumuza gitti. Vicdanım çok sızladı. İnsanlık bumudur? İnsan olan durur telafisini eder." Şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyrantepe Mahallesi Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title