Haberler

    Carmedya Nisan Sayısı Yayında

    CARMEDYA.COM – CARMEDYA’nın 85 sayfalık Nisan sayısı yayına girdi.

    CARMEDYA’nın 85 sayfalık Nisan sayısı yayına girdi. 9.3 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


    Carmedya’nın Nisan sayısında Peugeot 308 modelinin yeni dizel motor ve şanzıman kombinasyonuyla çıktığımız tarihi yolculktan detayları okuyabilirsiniz. Aynı şekilde Subaru Outback ve Forester modellerinin yeni özellikleri ile Bolu Kartalkaya’da Yener Gülünay’ın kullandığı Fiat 500X modelleri hakkındaki ilk sürüş izlenimlerini bulabilirsiniz. Ay içerisinde satışa sunulan dizel otomatik Opel Mokka’nın yanı sıra, yine ülkemizde satışa sunulan Maybach S-500 Serisi hakkında da bilgilere ulaşabilirsiniz.


    Yeni sayıda başta BMW’nin tamamen elektrik enerjisiyle çalışan i3 modeli olmak üzere, Mercedes-Benz CLS 250 4Matic, BMW X6 xDrive30d, Opel Corsa 1.0 Turbo ve Mercedes-Benz Vito Tourer modellerinin sürüş izlenimlerine yer veriliyor.


    Her zaman olduğu gibi yine İleri Sürüş Teknikleri Uzmanı Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş ile ilgili bilgilendirici yazılarını ve Poyraz Savcı’nın motorsporları ile ilgili analizlerinin yer aldığı Padok köşesini Nisan sayısında okuyabilirsiniz.


    Keyifle okumanız dileğiyle…


    http://www.carmedya.com


    Carmedya Nisan 2015 sayısını indirmek için tıklayın


    Carmedya Nisan 2015 sayısını sayfada açmak için tıklayın


    Facebook’ta beğen


    Twitter’da takip et


    Google+’da izle


    Pinterest’te takip et

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Mercedes Benz Peugeot Opel Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title