Haberler

Carlos Korkutuyor

Real Madrid'den Transfer Edilen Brezilyalı Yıldızın Dünyanın En İyi Sol Beki Olduğunu Savunan Genç Futbolcu, "Roberto Carlos'u Geçemem Ama Çok Çalışırsam Wederson'dan Formayı Alırım" Dedi.

Real Madrid’den transfer edilen Brezilyalı yıldızın dünyanın en iyi sol beki olduğunu savunan genç futbolcu, "Roberto Carlos’u geçemem ama çok çalışırsam Wederson’dan formayı alırım" dedi.

SEMİH DE GİDİYOR

FENERBAHÇE’nin genç sol kanat oyuncusu Uğur Boral Hürriyet’e verdiği özel röportajda, oynadığı mevkiye Roberto Carlos’un alınmasının kendisini korkuttuğunu belirterek, "Forma artık aslanın ağzında değil, midesinde. Ancak ben çok hırslıyım. Sol açıkta yani Roberto Carlos’un önünde oynamak için çok çalışacağım" dedi.

Trabzonspor’la transfer görüşmesi yaptığı iddialarına çok şaşırdığını vurgulayan Uğur, "Şu ana kadar ne bir yönetici, ne Trabzonlu biri, ne de bir gazeteciyle görüştüm. Sezon bittikten sonra ilk kez şimdi Hürriyet’e konuşuyorum. Trabzonspor’a gideceğim iddiası kesinlikle asılsız. Böyle bir şey yok" dedi.

Sol kanatta forma aslanın midesinde!

Yeni transferlerden bir tek Real Madrid’den alınan Roberto Carlos’un kendisini çok korkuttuğunu belirten 25 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe’nin sol tarafında forma kapmak artık çok zorlaştı. Roberto Carlos bu mevkide dünyanın en önemli futbolcusu. Hatta daha net konuşmak gerekirse dünyanın en iyisi. Bu nedenle Fenerbahçe’nin sol tarafında forma kapmak aslanın ağzında değil ta midesine indi" dedi.

Kendisinin Fenerbahçe’ye sol kanat hücum futbolcusu olarak transfer olduğunu belirten Uğur Boral, "Ben görev adamıyım. Hocamın verdiği her görevi en iyi şekilde yerine getirmek için boğuşurum. Ancak benim asıl başarılı olduğum yer hücum. Zaten beni Fenerbahçe’ye taşıyan yer de sol açık oyunculuğudur. Takımımda çok huzurlu ve mutluyum. Bu nedenle çok çalışıp Wederson’dan daha iyi olmayı başarıp formayı kapacağıma inanıyorum. Gece gündüz, her an, her dakika takımımın sol kanadında oynayabilmek için kendimi motive ediyorum. Göreceksiniz çok iyi olacağım" dedi.

Tuncay’ın yokluğu hepimizi etkileyecek

Tuncay Şanlı’nın yokluğunun takımı olumsuz etkileyeceğini de ifade eden Uğur Boral, "Tuncay çok önemli bir oyuncu. Takımı ateşleyen, lider özellikleri olan bir futbolcu. Yerini doldurmak çok zor. Şu an takıma baktığımda net olarak eksikliğinin çok büyük olduğunu görebiliyorum" diye konuştu.

Sarı lacivertli futbolcu, Köln’e transfer olan Ümit Özat için ise, "Ümit ağabey Fenerbahçe’ye her şeyini vermiş, usta bir oyuncu. Kendisini çok seviyorum ve onun Köln’de mutlaka başarılı olacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

Geçen sezon strese yenildim

FENERBAHÇE’nin 100. yılda şampiyonluğu kazandığı kadroda yer almanın kendisine büyük gurur verdiğini belirten Uğur Boral, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yaşadığı form düşüklüğünü strese bağladı. Sarı lacivertli futbolcu, şöyle konuştu: "100. yıl ve şampiyonluk bizde özellikle ikinci yarı büyük bir stres yüklemesi yarattı. Takım olarak bu nedenle ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptık. Tabii ki, en genç futbolculardan birisi olarak ben bu yüklemeden en fazla etkilenen oyuncu oldum. Defansta oynayan bir genç olarak stresin göbeğindeydim. Bunun üzerine Gençlerbirliği maçında parmaklarımın ezilmesi ve kaburgalarımda oluşan ezik eklenince formumdaki gerileme gözle görülür hale geldi. Ancak bu yıl artık takımda tecrübelilerden biriyim ve her şey çok farklı olacaktır."

Şampiyon yine biz olacağız

UĞUR Boral, Galatasaray’ın yaptığı flaş transferlere rağmen, gelecek sezon da şampiyonluğun en güçlü adayının Fenerbahçe olduğunu söyledi. Genç futbolcu, "Rakibimiz Galatasaray hakkında yorum yapmak bana düşmez, ancak son transferlerinden Lincoln’ün çok iyi bir oyuncu olduğunu söylemeliyim. Kendisini Fenerbahçe-Schalke 04 maçları nedeniyle yakından tanıyorum. Çok yetenekli bir oyuncu. Ligimize renk katacaktır. Ama son şampiyon biziz ve bu yıl da şampiyonluğun en kuvvetli adayı Fenerbahçe’dir" diye konuştu.

Sesim güzel ama kaset çıkarmam

SESİ, değme yorumculara taş çıkartacak kadar güzel olan Uğur Boral, "Ümit Davala gibi kaset çıkarmayı düşünüyor musun?" sorusu üzerine, "Böyle bir düşüncem kesinlikle yok. Ailem ve arkadaşlarım sesimin güzel olduğunu söylüyorlar, ben de sevdiklerimin yanında iken bazen şarkı söylüyorum, hepsi bu kadar. En son Fenerbahçe’nin şampiyonluk yemeğinin verildiği Büyük Kulüp’te ’Cennet’ adlı şarkıyı takım arkadaşlarım için seslendirdim!" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title