Haberler

Carlos: Final Biletleri Benden

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Yıldız Futbolcusu Roberto Carlos, 11 Yıl Formasını Giydiği Real Madrid'e Olan Hasretini Gidermek İçin Tatil Amacıyla Madrid'e Geldi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, 11 yıl formasını giydiği Real Madrid'e olan hasretini gidermek için tatil amacıyla Madrid'e geldi.

Sakatlığı bulunan ve Hristiyanların en büyük dini bayramı Paskalya zamanına denk getirerek Fenerbahçe Kulübü'nden izinli olarak Madrid'e dün gelen Carlos, Real Madrid'e sürpriz bir ziyaret yaptı. Kulübün antrenman sahasına giden ve soyunma odasında eski takım arkadaşlarıyla buluşan Carlos, “Çok mükemmel oldu, heyecanlandım ve çok güldüm. La Liga'yı kazanmaları için bütün şansları diledim. Bazıları da bana, eğer Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsam kendilerine büyük bir heyecan tattıracağımı söyledi. Madrid'de çok arkadaşım var, bazıları kardeşim gibi” dedi.

Fenerbahçe ile bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynama hedefi olan Carlos, Madrid'teki eski takım arkadaşlarına, “Moskova'da stada giriş biletlerini size yollarım” diye espri de yaptı.

Bu arada soyunma odasında sürpriz bir şekilde Carlos'u karşılarında gören Real Madridli futbolcuların, “Ne yapıyorsun burada? Antrenmana mı geldin? Senin burada değil İstanbul'da olman gerek” diyerek şakalaştıkları da belirtildi.

“TARAFSIZ SAHADA BİR BARCELONA-FENERBAHÇE MAÇININ FAVORİSİ BİZİZ”

Öte yandan AS gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Carlos, Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'ni kazanma ihtimaliyle ilgili bir soruya şu karşılığı verdi:

“İlk olarak bizi geçmeleri gerek! Biz güçlü bir Chelsea ile karşılaşacağız ama Barcelona ile de finalde oynayabiliriz. Bu finalin üzerine imza atarım! Tarafsız bir sahada oynanacak bir Barcelona-Fenerbahçe maçında favori biziz.”

Brezilyalı futbolcu ayrıca, La Liga'yı bu sezon Real Madrid'in kazanacağına kesinlikle ikna olduğunu kaydetti.

Carlos, bu sezon oldukça eleştirilen ve formsuz olan FC Barcelonalı Ronaldinho için ise “İnsanlar teşekkür etmeyi bilmiyor. Eğer Ronaldinho olmasaydı Barcelona Avrupa Şampiyonu olamazdı. O olduğu için Barça büyük bir takım. Benim açımdan her zaman bir numara olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title