Haberler

Careem, Filistin'de Faaliyete Başladı

GEÇTİĞİMİZ sene içerisinde aldığı son yatırımlarla 1 milyar dolarlık değerlemeyi aşarak 'unicorn' statüsü kazanan araç çağırma uygulaması Careem, Filistin'deki faaliyetlerine Gaza ve Nablus şehirleri ile başladı.

GEÇTİĞİMİZ sene içerisinde aldığı son yatırımlarla 1 milyar dolarlık değerlemeyi aşarak 'unicorn' statüsü kazanan araç çağırma uygulaması Careem, Filistin'deki faaliyetlerine Gaza ve Nablus şehirleri ile başladı. Filistin'de istihdamı artırmanın öncelikli hedefleri olduğuna değinen Careem'in kurucu ortağı ve CEO'su Mudassir Sheikha, " Filistin'deki faaliyetlerimize, genç bir nüfusa sahip ve hareketlilik potansiyeli olan Gazze ve Nablus şehirlerinde başladığımız için heyecanlıyız. Careem'in Filistin'deki amacı insanların hayatlarını, gelişmiş altyapımız sayesinde kolaylaştırmak, insanlar için yeni bir gelir kapısı oluşturarak istihdamı arttırmak ve diğer küresel şirketlerin Filistin'e uzanmasına ilham kaynağı olmaktır " dedi.

Careem Gelişen Pazarlar Direktörü İbrahim Manna, "Careem olarak Filistin'de hizmet vermekten gurur duyuyoruz ve bu kararlılığımız Ramallah şehrindeki kullanıcılarımız tarafından desteklendi. Bu bölgedeki gelişmeler komşu ülke olan Ürdün'de de önemli gelişmelerle eş zamanlı ilerliyor. Gazze ve Nablus'daki hizmetlerimizi sunarken Ulaştırma Bakanlığı, Filistin Hükümeti ve tüm ilgili taraflarla yakın iş birliği içinde çalışıyoruz. Hedefimiz, mükemmel hizmetleri sağlamaya ve Filistin'deki ulaşım sektörünü geliştirmeye katkıda bulunmaktırö dedi.

İbrahim Manna, "Filistin'de yaşayanlar için akıllı ve güvenilir bir ulaşım servisi uyguladığımız için çok mutluyuz. Gazze ve Nablus'taki Careem servisleri sayesinde, kullanıcılar uygulamamızdan yararlanıp yolculuk ücretini önceden hesaplama özelliği sayesinde yolculuklarının fiyatını öğrenebilecekler. Aynı zamanda Careem uygulamasını GPS teknolojisi sayesinde yolculuklarını takip edip, arkadaşları ya da aileleriyle paylaşabilecekler. Bu bizim için çok önemli çünkü müşterilerimizin, iş arkadaşlarımızın ve kaptanlarımızın güvenliği Careem için en başta gelen önceliktir" diye konuştu.

Manna, "İnovasyonun en iyi, kamu ve özel sektörün ortaklığı ile gerçekleştiğine inanıyoruz. Bu nedenle Filistin'de zor şartlar altında ulaşım hizmetleri sağlamaya çalışan, deneyimli ulaşım sektörünün olmazsa olmazı taksi şoförleriyle çalışmaktan çok mutluyuz" dedi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Filistin Gazze Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title