Haberler

Caprice Gold'da Keşif

Haber / Kamera: Erhan TEKTEN, İstanbul DHAJet Fadıl davası kapsamında Caprice Gold'da keşif yapıldı.

Haber / Kamera: Erhan TEKTEN, İstanbul DHA

Jet Fadıl davası kapsamında Caprice Gold'da keşif yapıldı. Fadıl Akgündüz ile kız kardeşi, eniştesi ve yeğeninin Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Maldivler'deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla yargılandığı davada, Bayrampaşa'daki Caprice Gold'da keşif yapıldı. Geçtiğimiz duruşmada Müşteki avukatları Bayrampaşa'daki Caprice Gold'da keşif yapılmasını talep etmişti. Mahkeme heyeti, inşaatın maliyeti, mevcut değeri, tamamlanmayan bölümlerinin ne olabileceğinin belirlenmesi için bilirkişi eşliğinde Bayrampaşa'daki Caprice Gold'da keşif yapılmasına hükmetmişti. Saat 14.30'da başlayan keşif yaklaşık bir saat sürdü. Keşfin ardından konuşan müşteki avukatlarından Duygu Süren, "Mahkeme bilirkişi raporu talep etmişti dosyada. Bilirkişiler otele gelerek bir takım tespitlerde bulundular. Bununla alakalı bilirkişi raporu hazırlanacak. Şu anda zaten içerisi tamamen bir inşaat alanı. Bitmiş veya tamamlanması mümkün görülen bir proje de yok ortada. Rapor zannediyorum önümüzdeki celseye çıkmış olur. 1-2 ay içerisinde tamamlanır diye düşünüyorum.

2 BİN 443'ER YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan İddianamede, Akgündüz birlikte yargılanan 4 sanığa 349 müştekiye yönelik "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan ayrı ayrı 698 yıldan 2 bin 443 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fadıl Akgündüz Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title