Haberler

Capıtol'den; 23 Nisan'da 23 Akülü Araba

Güncelleme:

Capitol Alışveriş Merkezi, çocuklara 23 Nisan'a özel 23 akülü araba armağan edecek

Capitol Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı dopdolu bir programla kutlayacak. Çocuklar ve aileleri bayram coşkusunu 22 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında Capitol'de yaşayacak. Birbirinden eğlenceli özel etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan Capitol; çocuklara bayram hediyesi olarak 23 adet akülü araba armağan edecek.

Yaklaşık bir ay sürecek olan etkinlikte, "Capitol Mini Sürüş Akademisi" parkurunu tamamlayan 5 yaş ve üzeri tüm minik misafirlere hayatlarının ilk ehliyeti Capitol tarafından verilecek. Her çocuğun rüyalarını süsleyen ithal lisanslı markaların akülü arabaları arasında; Mini Cooper, BMW, Mercedes Benz, Bugatti, Cadillac ve Land Rover olacak. Etkinlik sonunda alınan ehliyetler üzerinde yer alan seri numaralar ile kampanya masasına başvuracak veliler, yapılacak çekilişe katılmaya hak kazanacak. Kazanan şanslı çocuklar, Haziran ayının ilk haftası teslim alacakları akülü arabalarıyla yazın keyfini sürecek.

Şenlik havasında gerçekleşecek Capitol'ün 23 Nisan etkinlikleri, çocuklar ve ailelerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title