Haberler

'Çanta Taşımam Taşıtırım'

Bülent Ersoy, Kapalıçarşı'dan Ünlü Markaların Taklit Çantalarını Aldığı Haberlerine Yanıt Verdi.

BÜLENT ERSOY, KAPALIÇARŞI'DAN ÜNLÜ MARKALARIN TAKLİT ÇANTALARINI ALDIĞI HABERLERİNE YANIT VERDİ.

Hafta Sonu dergisine konuşan sanatçı, 'Sözde oradan elimde yedi çanta ile çıkmışım. Ben çanta taşımam, taşıtırım' dedi.

Benim çantam 15 bin dolar

Bülent Ersoy, Kapalıçarşı'ya gittiğini, ancak bunun nedeninin o meşhur çantacıya uğramak olmadığını söyledi. Sanatçı, 'Sait Koç'a gittim. Bu hafta 'Popstar Alaturka'da kullanacağım mücevherin siparişini verdim. Oradan çıkıp halıcıma uğradım, 120 bin YTL'ye iki Çin ipeği halı siparişi verdim. Benim kullandığım 15 bin YTL'lik timsah derisi bir çanta. Neredeyse o çantacıyı satın alabilir' dedi.

Sipariş bile vermedim

Modacısı Nur Yerlitaş'tan duyduğu Miu Miu marka çantaya bakmak için o çantacıya uğradığını, ancak bahsedildiği gibi oradan elinde yedi sahte çanta ile çıkmadığını da sözlerine ekledi Bülent Ersoy: 'Değil çanta almak, sipariş bile vermedim. Çünkü beğenmedim. Haberde 'Yedi tane çantayı kendi taşıyordu' diyor. Ben pırlanta olsa taşımam! 200-300 YTL'lik o çantaları niye elimde taşıyayım ki!'

Sahte çantacıda

Kapalıçarşı'ya gitmesinin son derece doğal olduğunu söyleyen Bülent Ersoy, "Ben her şeye bakıyorum, Nişantaşı'na da çıkıyorum. Yurt dışına gittiğimizde bakmıyor muyuz mağazalara? Bakmak, bir şeyi alıp kullanmak değildir. Evet dükkana girip çıktım, ama bir şey almadım. Kapalıçarşı'ya girerken de çıkarken de aynı çanta yanımdaydı. Ayrıca ben değil yardımcım taşıyordu' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title