Haberler

Cansu Taşkın, Kendisine İnanmayanlara Ronaldo'nun Mesajlarını İfşa Ederek Cevap Verdi

Güncelleme:

Cansu Taşkın, Ronaldo'nun kendisine mesaj attığına inanmayan magazin programına ateş püskürdü. Cansu, Ronaldo'nun mesajlarını tek tek ifşa etti.

TV8'de ekranla gelen 'Gel Konuşalım' programının yorumcuları Seda Akgül ve Hakan Ural, Cansu Taşkın'ın mesajlarına inanmadı. Cansu mesajları ifşa ederek cevap verdi.

"RONALDO BENİ ÇAĞIRDI" DEMİŞTİ

Cansu Taşkın açıklamasında "Ronaldo bana Instagram üzerinden mesaj göndermiş. Ben tabii ki şok oldum. Beni Madrid'e davet etti ama gitmedim. Hak verirsiniz ki dünyaca ünlü olabilir ama benim gitmem doğru olmazdı. Ardından filminin galasına Londra'ya davet etti ona da gitmedim. Gitmediğim için de araya soğukluk girdi. Şimdi kendisi çoluğa çocuğa karışmış artık. Ama hala bir arkadaşlığımız var. Arada sırada konuşuyoruz ama öyle bir ilişki durumu yok. Zaten hayatında biri var ve ben öyle bir insan değilim." demişti. Akgül'ün, Taşkın'ı taklit etmesi ve sert yorumlarda bulunması ünlü modeli çileden çıkardı.

YASAL YOLLARA BAŞVURDUK

Cansu Taşkın, programdan bir bölümü sosyal medya hesabında yayınlayarak "Türkiye'nin önde gelen kanallarında kişilerin rant elde etme ve reyting kaygısı içinde, hakkımda yazılan ve konuşulanlar ile ilgili, kisi ve kurumlar hakkında yasal yollara başvurduk. Şahsım üzerinden kimsenin yakışıksız ve etik değerlere aykırı tutum ve davranışlarda bulunmasına izin vermeyeceğim ." açıklamasında bulundu.

RONALDO BİLE BENİ TANIR

Taşkın, Instagram'ın hikaye kısmından Ronaldo'nun kendisine attığı ilk mesajı yayınlayarak Seda Akgül'e tepki gösterdi.

ECE ERKEN'İN EŞİ DE İNANMAMIŞTI

Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar da Taşkın'ın açıklamalarıyla ilgili olarak, "Bu kız ne içtiyse bana da verin" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seda Akgül Hakan Ural Instagram Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (37)

GENE KILLANDIM.:

PARASIZ PULSUZ BİR ADAM SENİ EVİNE ÇAĞIRSA , ''''SAPIK HERİF , NE İŞİM VAR SENİN EVİNDE'''' DERSİN , BİRDE ÜSTÜNE ADLİYEYE GİDER ''''BENİ TACİZ VE RAHATSIZ EDİYOR'''' DİYE ŞİKAYETCİ OLURSUN. RONALDO ÇAĞIRINCA MEMNUN OLUYOR ÜSTÜNE BİRDE BUNUN REKLAMINA YAPIYORSUN. ONDAN SONRA SORSAN '''' BEN PARAYA DEĞER VERMEM , ERKEKDE ÖNCEKİLKE SEVGİ ARARIM '''' DİYE PALAVRALAR YAPARSIN.

22
0
yanıtYanıtla
MEMATI BAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:

HELAL

yanıt0
yanıt0
Kk:

Ronaldo öpmek istemiş bu da bununla gurur duyuyor . Basit kadın

18
0
yanıtYanıtla
.....:

RONALDA SENİ DE ÖPMEYE ÇAĞIRSA SEN JARTİYER BILE GIYERSIN CINSINNI BILE DEGISIRSIN BIRAK SIMDI BU AYAĞI KOLPACI

yanıt0
yanıt0
Özer Yaşar:

Gariban , kendini böyle tatmin ediyor galba . . Yazık laan :)

15
3
yanıtYanıtla
...:

Sadece uyuycaz bak tamam mı

10
0
yanıtYanıtla
MY~:

1- Sahte hesaptır. CR7''nin orjinal hesabıyla hiçbir alakası yoktur. 2- Kabortacı Hasan usta bu kadar boya varsa darbede çoktur derdi. Görüyorsunuz.

8
0
yanıtYanıtla
el turko:

bu kızın babası annesi iftaaar etmeliii nasıl yetiştirmişş utanma varmıı

7
1
yanıtYanıtla
RACO:

kuyruk sallamışsın işte daha ne olacak

5
2
yanıtYanıtla
Buzzy:

Buralarda alenen suç işleniyor taciz kişi haklarına saldırı suc değil mi ille suç olması için sokakta saldırı mı olması lazım buralardaki sapıkların çoğü potansiyel birer tacizci adayıdır, buralarda oh ''''yavrum bana da gel senle neler yaparız gibisinden uzeri kapalı manası açık mesajlar toplumun içinde ne kadar çok sayıda sapıklık eğilimli insan olduğunun da bir işaretidir

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title