Haberler

Cansel'in Babası, Özgecan'ın Babasından Özür Diledi

Güncelleme:

Özgecan'ın babası hakkında "Benim mezhebim onun kadar geniş değil" diyen Cansel'in babası Mustafa K., Özgecan'ın babasından özür diledi.

Kayseri'de lise öğrencisi 17 yaşındaki Cansel Buse K.'ya cinsel istismarda bulunarak intiharına neden olan matematik öğretmeni Bayram Ö., tahliye edilmişti. Mahkemenin bu kararından sonra konuşan Cansel'in polis babası Mustafa K., "Kimse kusura bakmasın, ben Özgecan'ın babası kadar mezhebi geniş bir insan değilim" demişti. Mustafa K., konuyla ilgili Hürriyet yazarı Ayşe Arman'a konuştu ve Özgecan'ın babasından özür diledi.

İşte o röportaj:

"O ADAMA TEŞEKKÜR MÜ ETMELİYDİM"

- Başınız sağ olsun Mustafa Bey... Kızınızı ölüme sürükleyen öğretmen serbest bırakıldı. Ne hissediyorsunuz?

-Üzüntü... Evlat acısı zaten insanın içini oyan bir acı. Bu büyük acının yanında, bir de müthiş bir hayal kırıklığı! 17 yaşındaki bir çocuğun hayatına mal olan birinin alacağı ceza bu kadar hafif olmamalıydı. Öfke, hayret, üzüntü, şaşkınlık, acı... Her şeyi birden hissediyorum. Duruşma salonunda da duygularımı ifade ettim. Ben bir babayım. Bir baba olarak konuştum orada. "Tehdit etti!" diye yazıldı, çizildi. Soruyorum size, 17 yaşındaki evladını kaybetmiş bir baba olarak, orada o adama teşekkür mü etmeliydim?

ÖZGECAN'IN BABASINDAN ÖZÜR DİLEDİ

-Ben sizi anlıyorum, hepimiz anlıyoruz... Ama Özgecan'ın babasıyla da ilgili bir şeyler söylediniz...

-Evet, adliye çıkışında da öfkeyle, "Benim mezhebim onun kadar geniş değil!" dedim. "Onun kadar soğukkanlı olamıyorum" demek istedim. Ama kastımı aştım. Çirkindi söylediğim laf. Lütfen ondan özür dilediğimi de yazar mısınız?"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kayseri Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

realist:

özgecanın babası da çok geniş çok sakin onun bu sakinliği belkide özgecanın canına mal oldu baba dediğin az sert olmalı

2
25
yanıtYanıtla
salak:

allah belani versin ne alaka ya

yanıt6
yanıt1
hakkı:

münübüs şöförüne babasımı teslim etti bu nasıl bir suçlamadırona genişlik demezler ona tevekkül , sabır derler

yanıt9
yanıt0
pis herif:

realist, pis herifin tekisin, özür dileyen gibi aynı. . . .

yanıt6
yanıt1
beyinsiz:

realist senin gibiyse realist olmayanlar diğerleri ensarcıdır kesin. . .

yanıt4
yanıt2
önce adam ol:

demek ki mezhebi geniş olan senmişsin, düşünmeden yaralı insanları daha da yaralayacak sözler ağzından çıkabiliyor. . . . sonra da özür dileyerek kendini kurtarmaya çalışıyorsun. . .

7
18
yanıtYanıtla
SEN ADAM OL:

Adam daha özür dilemiş artislik yapma lan

yanıt9
yanıt5
artizzzzzzzzzz:

sus lan yalaka artis sensin senin de mezhebin geniş

yanıt4
yanıt5
akepe eserleri.:

allah kız evlatlarını korusun bu sapıklardan. ve de babalarınada sabır versin. gerçi erkek çocuklarıda tehlikede sansar vakfı yüzünden. sapıkları için yurlar kurmuşlar sanki. yurdun her yerinden iğrenç haberler geliyor bu yurtlardan. işin kötü tarafı devletin en üst düzeyleri tarafından bu pislikler örtbas ediliyor hatta savunuluyor bile. iftira değil, yaşıyor ve görüyoruz hergün.

18
6
yanıtYanıtla
aha:

her tarafın siyaset olmuş

yanıt4
yanıt14
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title