Haberler

Canpolat, İlçedeki İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçedeki ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçedeki ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle programlarını da devam ettiriyor. Programları kapsamında Şair Nabi Mahallesini ziyaret etti. Mahallede tespit ettiği ihtiyaçlar ile ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Canpolat, "Bugün mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Şair Nabi Mahallemizi gezdik. Muhtarımızı ziyaret edip, muhtarımız ile birlikte mahallemizin sokaklarında, parklarında incelemelerde bulunduk. Çeşitli ve gerekli talimatlarımızı verdik. İleriye dönük yapacağımız projelerimizi muhtarımız ile paylaştık. Esnafımızı ziyaret ettik. İnşallah, Haliliye ve Şanlıurfa'daki vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için Haliliye Belediyesi olarak var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Şair Nabi Mahalle Muhtar Hüseyin Çiçek ise, "Başkanımız Mehmet Canpolat'a teşekkür ederim. Sabahın erken saatinde beni arayarak, ziyaretimize geldi. Mahallemizin taleplerini ve ihtiyaçlarını başkanımıza ilettim. Başkanımız da, hemen gerekli müdürlerini arayarak talimatlarını verdi" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Canpolat Şanlıurfa Haliliye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title