Haberler

Cannes'den Altın Koza'ya

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Adana Altın Koza Film Festivali'nde bu yıl yine merakla beklenen filmlerin Türkiye'de ilk gösterimleri yapılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından, bugün açılışı yapılacak festivalde, dünya prömiyerlerini Cannes Film Festivali'nde yapmış, merakla beklenen yapımların ülkemizde ilk gösterimleri gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda, Jean-Pierre ve Luc Dardenne kardeşlerin İki Gece, Bir Gün (Two Days, One Night), Andrey Zvyagintsev'in  Leviathan, Jean-Luc Godard'ın Dile Veda (Goodbye to Language), David Cronenberg'in Yıldız Haritası (Maps to the Stars), Alice Rohrwacher'ın Mucizeler (The Wonders), Mike Leigh'in Mr. Turner, Ken Loach'un Jimmy's Hall, Asia Argento'nun Incompresa, Paolo Virzi'nin İnsan Sermayesi (Human Capital) isimli filmleri, ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title