Haberler

Canlı Yayında Yağmur Duası

Adana'da Yerel Yayın Yapan Radyo Hayat, Türkiye'nin Bazı Bölgelerinde Su Sıkıntısı Yaşanması Üzerine Canlı Yayında Yağmur Duası Etti.

Adana'da yerel yayın yapan Radyo Hayat, Türkiye'nin bazı bölgelerinde su sıkıntısı yaşanması üzerine canlı yayında yağmur duası etti.

FM 94.5 frekansı ve İnternet üzerinden de yayın yapan Radyo Hayat'ın yöneticileri, İlahiyatçı İdris Polat'ı programa davet ederek, hep beraber canlı yayında yağmur duası ettiler. Daha önce Hz. Muhammed ve İslam'a yönelik olumsuz açıklamalar yapan Papa 16'ncı Benedikt'in Türkiye'yi ziyaretini canlı yayında 94 saat 5 dakika 'Evine dön Papa' adlı programla protesto eden Radyo Hayat, canlı yayında yağmur duasıyla yine farklı bir uygulamaya imza attı.

Normalde bu duanın toplu halde edilmesi gerektiğini söyleyen radyonun proje editörü Yusuf Koçak, ''Radyo Hayat olarak elimizdeki imkanlar çerçevesinde yağmur duasına çıkmak istedik. İnsanları bir yere toplayarak el açıp dua etmek isterdim ama bunun için izin almak ve bazı denetimler gerekiyordu. Bu uygulama bizler için daha kolay ve pratik oldu. Radyomuz aracılığıyla dinleyicilerimizle yağmur duasına çıktık. Umarız dualarımız kabul olur. Türkiye'de su sıkıntısı çeken illere, bölgemize ve Adana'ya da rahmet yağar'' dedi.

Ali GÜLERYÜZ/ADANA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title