Haberler

Setenay Cankat ile Göktuğhan Argın arasında gergin anlar! Canlı yayından kovdu

Güncelleme:

A Spor'da ekrana gelen "8 dakika" programının sunucusu Setenay Cankat ile gazeteci Göktuğhan Argın arasında gergin anlar yaşandı. Cankat, yaşanan bu tartışmanın ardından Argın'ı stüdyodan kovdu. İkili arasındaki tartışma sosyal medyaya damga vurdu.

A Spor'da ekranlara gelen"8 dakika" programına sunucu Setenay Cankat ile Göktuğhan Argın'ın tartışması damga vurdu. Argın, programda Fenerbahçe - Galatasaray maçının tartışıldığı anlarda kendisine saygısızlık edildiğini ve Cankat'ın buna izin verdiğini iddia ederek 'Soru-cevap' etkinliğine katılmayacağını açıkladı.

STÜDYODA TANSİYON YÜKSELDİ

Cankat'ın "Gazeteciliği senden öğrenecek değilim, sen bana işimi öğretemezsin" demesi üzerine stüdyoda tansiyon yükseldi. Setenay Cankat, "Bu formatı yapmak istemiyorsan bu programa gelmezsin. Böyle bir gerginlik olacaksa bir daha programa gelme" diyerek Argın'ı yayından kovdu.

STÜDYOYU TERK ETTİ

Göktuğhan Argın da bunun üzerine stüdyoyu terk etti. Argın'ın stüdyoyu terk ettiği anlarda Cankat'ın "Kameranın önünden geçmesi zaten iş bilmezliğini gösteriyor. Neyse stüdyo rahatladı" şeklindeki sözleri sosyal medyada tepki topladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (80)

Vatandaş:

Bir kadınla nasıl konuşacağını bilemeyecek, ekmek yediği kurumu rencide etmemek adına eleştirdiği konunu yayın sonuna saklamak yerine yarın esnasında aktaracak ve canlı yayın gerim gerim gerecek kadar iş bilmez bir adamsan konuşmayacaksın bilmediğin konularda da yorum yapmayacaksın. O programada bana 3 gömlek büyük deyip çıkmayacaksın.

9
44
yanıtYanıtla
Memleketim:

Amma iki yüzlü oldunuz. Bu kadin sacindan sürüklenmeyi hak etmis. Kadin önce saygi gösterecek erkege. Adam kalkip tokat atmadigina sükretsin soytari.

yanıt11
yanıt2
Vatandaş:

Bir kadın hakkında bunları yazan mahlukat birde memleketim nickini kullanıyor. Senin gibi bir insan Türk olamaz türkü bırak insan olamaz.

yanıt2
yanıt8
fth:

kadında oturup düşünecek ben nerde hata yaptım diye öyle ekranda gülümseyp şeytanlıklar planlamayacak sen at gözlüğünü çıkar olaylara öyle bak vatandaş nickini kullanarakta vatandaşlığa hakaret etme sen bencil feministin tekisin bu çok net ve belli

yanıt14
yanıt0
Memleketim:

Vatandas senin gibi iki yüzlü degilim. Kadin vardir bas taci yapar. Kadin vardir sacindan süreklersin. Ama siz sahtekar oldugunuz icin bunlari anlayamassiniz. Kadin yerini, zemini, konusmasini bilmeli. Benim kitabim ( Hz Kuran ) Kadinin, erkegin kaburga kemiğinden yaratilmasini anlatmaktadir. Gerisini veya ilerisini sen idrak et. Tabiki beynin varsa?

yanıt10
yanıt3
memoli:

Ula sana helal olsun vatandaş konuyu nasılda getirip kur ana bağladın valla

yanıt7
yanıt3
gerçek vatandaş:

2 hafta önceki programı izlememişsin ardından, tamerle yaptıkları dşiğer programda neler sölediğini bbilmiyeceksin sonrada çıkıp yorum yapacaksın vatandaş ayıp ettin.

yanıt7
yanıt0
KİRLİ LİG KİRLİ MEDYA:

Setenay Cankat işsiz kalmazsın korkma Fenerbahçe düşmanıyım, taraflı yayın yaparım dersen birçok medya seni işe alır.

28
9
yanıtYanıtla
ANTİ EZİKBAHÇE.):

BU KADINA LAF EDEN EZBERE LAF EDİYOR. KADIN GAYET TABİ HAKLI SEN O PROKRAMIN FORMATINA UYMUYORSA O PROGRAMDA KALAMAZSIN. AKLINCA PROTESTO EDİYOR. KARŞISINDAKİ ADAMA YANLI DİYOR KENDİSİ ALİ KOÇUN TASMALILARINDAN BİRİ. UTANMASA 6. SIRADAKİ FENERBAHÇEYE DÜNYANIN EN İYİ TAKIMI DİYECEK. GEÇ BUNLARI GEÇÇÇÇÇ.

16
18
yanıtYanıtla
Sunucu:

Sunucu inanılmaz itici ve ukala. Ne konuştuğunu bilmiyor ve saygısız. A sporda bu bayan olduğu sürece izlenilmez.

26
3
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title