Haberler

Canlı Yayında Depreme Yakalanan Radyocu Yaşananları Anlattı

Canlı yayında depreme yakalanan radyocu yaşananları anlattı Depreme canlı yayında yakalanan radyocunun korkusu yüzüne yansıdı İZMİR - İzmir'de, 6.

Canlı yayında depreme yakalanan radyocu yaşananları anlattı

Depreme canlı yayında yakalanan radyocunun korkusu yüzüne yansıdı İZMİR - İzmir'de, 6.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından orta büyüklükte çok sayıda artçı sarsıntılar meydana gelirken, kentteki bir radyoda programa yapan sunucuda 5.3 büyüklüğündeki depreme stüdyoda yakalandı.

Karaburun açıklarında meydana depremin ardından, İzmir genelinde artçı sarsıntılarda meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak İzmir ve çevresi de 5.3 büyüklüğündeki bir depremle sarsıldı. Yerin 23 kilometre derinliğinde olan deprem Ege sahil şeridindeki çok sayıda ilde ve İstanbul'da da hissedildi.

Radyocunun deprem korkusu yüzüne yansıdı

Öte yandan, İzmir'de yayın yapan Radyo Ege Postası stüdyolarında da ilginç anlar yaşandı. Depremin olduğu dakikalarda mikrofonun başında Ozan Özerdemin vardı. Düşler Sokağı isimli programın sunan Özerdemin, depreme yayında yakalandı. Ne yapacağını bilemeyen ve korkan Özerdemin, soğukkanlı davranmaya çalışsa da deprem korkusu yüzüne yansıdı. Depremin şiddeti nedeniyle de mikrofonların ve diğer cihazların sallandığı görüldü. Sosyal medyalar üzerinden de canlı yayınlanan programın sunucu Özerdemin, daha sonrada dinleyicilere deprem olduğunu aktararak yayına ara verdi. Çok sayıda dinleyici de sunucuya geçmiş olun dileklerini iletti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İzmir Ege Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title