Haberler

Canlı Yayında Büyük Hüzün!

Her Anı Heyecan ve Sürprizlerle Dolu, Görkemli Jürisinde İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Muazzez Abacı' Nın Yer Aldığı, Cenk Eren ve Gül Saygı'nın Sunumuyla "Hayalin İçin Söyle" Yarışması Bu Akşam Dördüncü Bölümüyle Star'da!

HER ANI HEYECAN VE SÜRPRİZLERLE DOLU, GÖRKEMLİ JÜRİSİNDE İBRAHİM TATLISES, SEDA SAYAN VE MUAZZEZ ABACI' NIN YER ALDIĞI, CENK EREN VE GÜL SAYGI'NIN SUNUMUYLA "HAYALİN İÇİN SÖYLE" YARIŞMASI BU AKŞAM DÖRDÜNCÜ BÖLÜMÜYLE STAR'DA!

Geçen hafta Linet'in koçluğunu üstlendiği Erhan'ın elenmesinin ardından geriye kalan 8 yarışmacı hayalleri için söylemeye devam ediyorlar.

Koç ve yarışmacılar ise;

Didem Bakır - Harun Kolçak, Tuğba Karagöz – Emirkan, Hülya Konaç - Uğur Karakuş, Mine Özden - Emirkan, Aytaç Özlü - Semiha Yankı, Adem Çelik - Gülden Karaböcek, Fatih Atsak – İntizar ve Fahrettin Sekmeç – Günel.

Finalde ise jüri üyelerinden ve izleyicilerden gelen sms oylamaları sonucunda bir kişi dokunulmazlık kazanırken bir yarışmacı da hayallerine veda edecek.

Yayında jüri üyeleri ve yarışmacı Adem Çelik'in eşi ve hayatı anlatılırken sunucular ve jüri üyeleri

gözyaşlarını tutamadı...

İşte o anlar...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title