Haberler

Uzun Süredir Bebek Özlemi Çeken Kadın Müjdeli Haberi Canlı Yayında Alınca Bayıldı

Güncelleme:

Esra Erol'un maddi yardımı ile tüp bebek tedavisi gören kadın, canlı yayında hamile olduğunu öğrenince heyecandan bayıldı.

Maddi zorluklar nedeniyle tüp bebek tedavisi yaptıramayan kadın Esra Erol'un programında hamile olduğunu öğrenince heyecandan bayıldı.

MÜJDELİ HABERİ ESRA EROL VERDİ

Maddi zorluklar nedeniyle tüp bebek tedavisi yaptıramayan kadın Esra Erol'un programında hamile olduğunu öğrenince heyecandan bayıldı. Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında bugün duygu dolu anlar yaşandı. Maddi zorluklardan dolayı tüp bebek tedavisi yaptıramayan çiftlere yardımcı olan Esra Erol, Şermin ve Aytaç Erkoçu çiftine de yardım eli uzattı.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNE HEYECANDAN BAYILDI

Uzun zamandır tüp bebek tedavisi gören çift bugün katıldığı programda müjdeli haberi ünlü sunucu Esra Erol'dan öğrendi. Başarılı sunucu, "Ben şimdi sana 4 haftalık hamile olduğunu nasıl söyleyebilirim" dediğinde büyük bir şok yaşayan Şermin ve Aytaç Erkoçu çifti gözyaşlarına boğuldu. Haberi canlı yayında öğrenen anne Şermin, heyecandan fenalaştı. Esra Erol'a sarılarak sakinleşen anne ardından teşekkürlerini iletti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

adanalı:

çocukları olacak baba ve anneye tebrikler ve mutluluklar. fakat esra bir bebek olayını bile propagandaya reklama çeviriyor bu ayıp . ayıp olduğunu toplum buradan yazıncada eşi buradan asıyor kesiyor. doğrular genelde bağırttırır bilinen birşey. esra ve ekibi genelde kurmaca yalan dolan senaryolarla götürüyor bu işi. toplum ne inanıyor nede seyir ediyor yapay senaryolu proğramı. ali beyin cevaben asmalı kesmeli mesajını yazmasına gerek yok herkezin bildiği şahıs. bu düzene kolay gele.

1
17
yanıtYanıtla
46:

Gunun en sevindirici haberi Allah annali babali buyutsun

10
0
yanıtYanıtla
vatandas:

allah kucağınıza almayı nasip etsin isalah

5
0
yanıtYanıtla
SEDA:

çok güzel bir duygudur besbelli. . rabbim isteyen herkese nasip etsin. .

1
0
yanıtYanıtla
Bekir Bey Acikladi:

Bu Disi Akkoyunumuzaa Makarna Dolusu Tüpü Sogtukk Anlasilan ise Yaradi Yakinda Minik Akkuzuucugumuzda Yolda

0
0
yanıtYanıtla
Ümit Akkuş:

Nolur banada ulasin

0
0
yanıtYanıtla
Hilal:

Tedaviye basvurmak istiyorum hic gebe kalamadim uzun suredir cok istyrum madi durumum yok bana yardim edin esra abla

0
0
yanıtYanıtla
se:

Umut tacirleri is basında

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title