Haberler

Ahmet Kural'ın İlk Açıklamasını Yayınlayan Buket Aydın, Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Güncelleme:

Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın, katıldığı magazin programında Ahmet Kural'a cevap hakkı tanıdıkları için sosyal medyada eleştirildiğini söyledi.

Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın, Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı'nın 2. Sayfa programına konuk oldu. Sıla ve Ahmet Kural kavgasında Kural'a cevap hakkı tanıyan Aydın, bu olaydan sonra tepki gördüğünü söyledi.

"HEMCİNSLERİMDEN TEPKİ GÖRDÜM"

Konu hakkında açıklama yapan Buket Aydın, "Sıla ve Ahmet Kural olayı Türkiye'nin gündemini belirledi. Biz de Kanal D ekibi olarak Ahmet Kural'a ulaştık. O da biz bir video gönderdi bizde yayınladık. Bu habercilik başarısıdır bizim yerimize kimse olsa bunu yayınlardı. Sonra hemcinslerimden 'Neden bu videoyu neden yayınladınız?', 'Neden cevap hakkı tanıdınız?', 'Onu suçsuz mu göstermeye çalışıyorsunuz' gibi yorumlar aldım. Halbuki ne alakası var." dedi.

Canlı Yayında Ahmet Kural'ın Açıklamasını Yayınlayan Buket Aydın, Eleştiri Yağmuruna tutuldu

"AHMET KURAL'IN VİDEOSUNDAN SONRA SILA'YI ARADIM"

Ahmet Kural'ın açıklamasından sonra Sıla'yı aradığını söyleyen Aydın, sözlerine şöyle devam etti: "Videodan sonra ben Sıla'yı aradım. Sıla, bana 'Neden bu haberi verdin?' diye bir şey söylemedi. Çok tatlı bir konuşma yaşadık. Ona 'çok geçmiş olsun' dedim. 'Bunu yargılayacak en son kişi benim, elimden ne gelirse yanındayım' dedim. O da bana teşekkür etti.

Canlı Yayında Ahmet Kural'ın Açıklamasını Yayınlayan Buket Aydın, Eleştiri Yağmuruna tutuldu

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Alalalkaj:

Kimse durup dururken kadın dovmez. .karı susmamiştir. Car car car etmiştir

9
6
yanıtYanıtla
sam:

akıllı kadın dayak yemez diyoruz işte ;)

yanıt0
yanıt1
sd:

iyi dövememiş nikahsız yaşamayı onuruna yediremiyor da dayak yemesi onuruna dokunuyor vay be

8
1
yanıtYanıtla
deryam366:

o değilde kanal d ana haber sunucusu geçen haberlerde bu konu hakkında kadına şiddete karşıyım dedi ve şöyle bir ekleme yaptı sıla ahmet e vursa bile ahmet susup dışarı çıkmalıydı bu ne demek siz sadece kadına şiddete mi karşısınız yoksa şiddete mi karşı olmalıydınız feministlik yapmanın alemi yok hem son günlerde jhaber spikerleri vara yoka yorum yapıyor size ne siz haberinizi sunun ve gidin mileti yargılamak size mi kaldı o kadar doğruyu adaleti biliyordunuz o meslekleri seçseydiniz

7
0
yanıtYanıtla
baba:

siz kadınları kışkırtın kocalarının üzerine salın sonrada birbirlerini öldürsünler. nedemek kadın neyaparsa yapsın kafayımı yediniz. geçen kavga çıkardı bizim hatun boğazıma sarıldı bırakayım boğsunmu beni. siz desenize ey kadınlar kocalarınızı bunaltmayın akşamları şu şu işlerle meşkul olun kaşınmayın kavga çıkarmayın.

6
1
yanıtYanıtla
Gerçek:

Bu kadınıda hiç sevmem. Sonumlarına dikkat edin. Sanki ülkenin savcısı gibi eleştiri yapıyor. Haberini sun geç köşene da. Yargılamak siz gazetecilere düşmaz. Gazatecilerin Devlete şekil ve yön verme devri bitti ama bunlar hala idrak edemiyor.

4
3
yanıtYanıtla
adm:

utamazlar zına fuhuş yapıyorlar utanmadan bir de tv karşısına çıkıyorlar

4
1
yanıtYanıtla
Gınaa geldi:

Ahmet kuralada sılayada yeter lan başka haber yokmu. Engellenmiyomu bu haber içerikleri deh kg hjlllhgfdbmk

4
0
yanıtYanıtla
YEŞİL:

Kadın çok fazla şımartılmaya gelmez. Ara sıra dövmek iyidir. Eskiler bunu çok iyi bilir. Ev işlerini iyi yapacak , çocuklarına ana olacak , kocasına kadınlık yapacak. Yerini bilecek. Haddini bilecek. Başımıza çıkardınız iyice . .

0
3
yanıtYanıtla
MYHAKİKAT:

Yeter artık kadınları bu kadar pohpohladıgınız kimse kadın dövülsün hor görülsün demiyor fakat her olayda erkeklerin hepsini aynı kefeye koyulması artık yanlış birilerinin buna dur demesi lazım. .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title