Haberler

Canlı yayında ağızları açık bırakan olay! Komşusunun hamile karısını kaçırıp kuma yaptı

Güncelleme:

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen programda komşunun hamile karısını iki kez kaçırıp kuma yapan Murat Dinç'in anlattıkları izleyicileri şaşkına uğrattı. Dinç, kaçırdığı kadının kocası için de "Kanatsız kuş" benzetmesini yaptı.

Esra Erol'un programında izleyenlerin ağzını açık bırakan bir olay yaşandı. Programa katılan Ali Tolu, resmi nikahlı eşi ve aynı zamanda 5 aylık hamile olan Gamze Tolu'nun; komşuları Murat Dinç ve onun eşi Yurdagül Dinç tarafından kaçırıldığını açıkladı.

CEZAEVİNE GİRMESİNİ FIRSAT BİLMİŞ

2013 yılında evlenen çiftin hayatları 2017 yılında komşuları Murat Dinç'in saplantılı bir şekilde Gamze Tolu'ya taciz etmeye başlaması ile kabusa döndü. Ali Tolu'nun geçtiğimiz yıl cezaevine girmesini fırsat bilen komşu Murat Dinç, yıllardır rahatsız ettiği komşusunun karısını kaçırmış ve yaklaşık 4 ay eşi, çocukları ve torunlarıyla beraber yaşadığı evde alıkoymuş.

İKİNCİ KEZ KAÇIRMIŞ

Ali Tolu cezaevinden çıkmadan bir gün önce ise Murat Dinç korkarak kaçırdığı Gamze'yi annesinin kapısının önüne bırakıp kaçmış. Temmuz ayında hamile kalan Gamze Tolu ve eşi Ali Tolu yıllardır hasretini çektikleri bebek özlemi ile havalara uçmuş. Fakat bu mutluluk uzun sürmemiş. Gamze Tolu 11 Kasım 2019 tarihinde Murat Dinç tarafından 2. kez tekrar kaçırılmış.

POLİS OPERASYON DÜZENLEDİ

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yaşanan ikinci kaçırma vakası sonrası Esra Erol devreye girdi. Murat Dinç ve ailesinin Gamze'yi alarak Çankırı'ya yerleştiği bilgisine ulaşıldı. Düzenlenen polis operasyonu ile Gamze Tolu, Murat Dinç ve karısı tarafından tutulduğu evden kurtarıldı. Polisin gözaltına aldığı Murat Dinç ile eşi sorgunun ardından çıkarıldığı mahkemede serbest kaldı ve Esra Erol'un programına katıldı.

Canlı yayında ağızları açık bırakan olay! Komşusunun hamile karısını kaçırıp kuma yaptı

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER

Bütün tarafların yüz yüze geldiği programda Murat Dinç'in sözleri ekran başındakileri şaşkına uğrattı. Dinç'in iddiasına göre Gamze Tolu da onu seviyordu. Dediğine göre Gamze ile sabahlara kadar telefonla görüşüyorlardı ve sürekli ona aşık olduğunu söylüyordu. Gamze Tolu'nun eşi tarafından şiddete maruz kalınca kadın sığınma evine yerleştiğini belirten Murat Dinç, oradan ilk aradığı kişinin de kendisi olduğunu söyledi. Gidip onu oradan aldığını belirten Murat Dinç, genç kadının evine döndüğünü ve ilişkilerinin devam ettiğini aktardı.

"BANA KAÇIR DEDİ, KAÇIRDIM"

Murat Dinç şunları anlattı: "Biz Gamze ile sabahtan akşama kadar gezerdik, akşamda sabaha kadar görüntülü konuşurduk. Gamze 'beni kaçır' dedi. Annesi de yalvardı 'kaçır kızımı' dedi. Biz bunun üzerine kaçtık olmadı geri döndük. Gamze 'sen beni bıraktın ya pişman olacaksın' dedi. Kocası Ali cezaevine girince hem Gamze'ye hem ona para verdim. Sonrasında Gamze yine beni kaçır dedi. 2 tane sıfır valiz aldım."

Canlı yayında ağızları açık bırakan olay! Komşusunun hamile karısını kaçırıp kuma yaptı

KARISI UTANCINDAN YÜZÜNÜ KAPATTI

Murat Dinç bunları anlatırken yanında oturan karısı Yurdagül Dinç, utançtan yüzünü sakladı. Esra Erol da "Siz bunları rahat rahat anlatırken bakın karınız ne halde" diyerek onun duruma dikkat çekti. Murat Dinç ise Esra Erol'un sözlerine "Karım hiçbir halde değil ben doğruyu anlatıyorum" şeklinde karşılık verdi.

"EŞİ CEZAEVİNDE, BU KANATSIZ KUŞ GİBİ"

Ali Tolu cezaevine girince Gamze, Murat Dinç ve onun eşiyle birlikte 5 ay boyunca kuma olarak yaşamış. Murat Dinç bu durum için ise "Eşi cezaevinde, bu kanatsız kuş gibi" benzetmesiyle Esra Erol'u çileden çıkardı.

"NASIL KABUL ETTİNİZ?"

Esra Erol, Murat Dinç'in 'kanatsız kuş' benzetmesi üzerine sözü eşi Yurdagül Dinç'e "Eşiniz kanatsız kuşla akşam bir odaya giriyor. Bu ilişkiyi nasıl kabul edip nasıl göz yumdunuz?" diyerek isyan etti.

"BUNU HİÇBİR KADIN KABUL ETMEZ"

Esra Erol'un bu sözleri üzerine Murat'ın eşi, "Bunu hiçbir kadın kabul etmez. Ama çocuklarım için, başka gidecek yerim olmadığı için katlandım" diyerek çaresiz kaldığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dinç Esra Erol Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (57)

YAŞLI KURT:

Reyting icin bu kanal cildirmis. Size ne ozel hayat bu

18
9
yanıtYanıtla
Arzu:

sadece midemi bulandırıyor artık kusucam yeter bu programlardan bizene rtük kendine gel milletin psikolojisiyle oynama bu kadar yeter

21
2
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN:

rtürk sen ne işe yararsın bunlara bunun gibilere açık filmlere vurdulu kırdılı filmlere ALLAHIMDAN BULUN İNŞALLAH

16
0
yanıtYanıtla
1955:

Böyle programların kesinlikle yasaklanması gerek reyting uğruna aile birliğini yok etmeye çalışan bu ve bunun gibi programları RTÜK neden yasaklanıyor . DNA testi programı...

12
3
yanıtYanıtla
Mustafa diye biri:

BU pROGRAMLARIN KALDIRILMASI GEREKTEĞİNİ SÖYLEMİŞ ÇOGU ARKADAŞ. AMA BUNLAR HAYATIN GERÇEKLERİ. TOPLUMDA GÖRMEDİĞİMİZ OLAYLARI GÖRUR BİLİR OLDUK BU GIBI PROGRAMLAR KALDIRILMAMALI ÇUNKU İNSANLAR GELECEKLERINI ETKİLEYECEK KARARLARI DAHA TEMKINLI ALIYOR.

9
4
yanıtYanıtla
HARRANLI:

KIM KIME DUM DUMA BU MILLETI ANCAK KIYAMET PAKLAR AZDINIZ

12
0
yanıtYanıtla
Saçmalık:

Hiçbirşey anlamadım bu nasıl işler böyle, hani biz marjinaldik

11
0
yanıtYanıtla
BİR İNSAN:

bu müge''nin tırnağı olamaz. esra magazin gibi program yapıyor. müge hakikatli. esra konulara bile hakim değil ama müge kendini işe vermiş programdan sonra bile konuşmalara araştırmalara devam ediyor.

9
2
yanıtYanıtla
eruhlu:

Esra''nın işi gücü reyting. Gözünü para ve şöhret hırsı bürümüş bir kadın. Her şeyi yapabilir.

yanıt4
yanıt1
asi:

esra erol bu rezillikleri yayınlamak için kaç para alıyorsun. bu program türkiyeye ne kazandırıyorrrrrrrrr

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title