Haberler

    Sergio Ramos ve Zidane konuşuyor!

    Güncelleme:

    Sergio Ramos: "Kesinlikle tecrübeli bir takımız.

    Sergio Ramos : "Kesinlikle tecrübeli bir takımız. Biz kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Kötü sonuçlar aldık. Güzel bir çıkış yapmak adına 3 puan almak istiyoruz.

    "Herkes Zidane'ı çok seviyor. Birlikteyiz, kendisine güveniyoruz. Daha iyi sonuçlar almak isterdik elbette, olmadı. Önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar almaya çalışacağız."

    "Kendimizi çok geliştirmeliyiz, daha iyi olmalıyız. Mallorca maçında hak etmediğimiz bir sonuç aldık. Sonuna kadar savaşmak zorundayız."

    "Herkes istediğini düşünebilir, ben bunlara saygı duyuyorum. Sonuçlara bağlı bir takımız ama bunları aşmalıyız. İyi bir takımız ve daha iyi işler yapabiliriz"

    "Takımın içindeki düşünce sadece kazanmak. Bunu çok istiyoruz. "

    "Bizi çok iyi karşıladığınız için teşekkür ederim. Türkiye'de çok güzel ambianslarda oynadık. Falcao çok büyük bir oyuncu. Kendisine çok büyük bir saygım var. Bize karşı oynaması durumunda bize zorluk çıkaracaktır."

    "Herkes istediğini düşünebilir, kimsenin fikrini değiştiremem. Biz hatalarımızdan ders çıkarak onları düzeltmeliyiz. Ben üçüncü bir kişi demekle üçüncü bir teknik direktörü söylemek istemedim. Sonuca bağlı olarak teknik direktörün isimleri geçiyor. Zidane'ın Real Madrid'e yaptıklarından sonra saygıyı hak ettiğini düşünüyorum"

    "Bizim yarın tek düşündüğümüz şey kazanmak. 3 puanı elde ettikten sonra da daha sakin olacağız. Bu bizim için çok önemli."

    Zinedine Zindane ise şu açıklamaları yaptı:

    "Yarınki maçı kazanmayı çok istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne kötü başladık. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

    "Ben burada 18 yıldır çalışıyorum. Baskı elbette olacak ama böyle ambianslarda oynama konusunda tecrübeliyiz. Yarın da 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız."

    "Geçen geçmişte kaldı. Konuşulanlar (Mourinho'nun geri döneceği haberleri) beni rahatsız ediyor. Ben pozitif kalacağım. Elimizden geleni yaparak 3 puanı almak istiyoruz."

    "Ben burada her zaman kalmak isterim; ama kötü bir sonuç alınırsa kalıp kalmayacağımı başkan belirler."

    Öncelikle geçen sezondan bahsedemeyiz, bu sezondan bahsedelim. Biz Real Madrid'iz, hata yapma lüksümüz yok ama bu futbol, bazen böyle şeyler oluyor. herkesten çok oyuncular kazanmak istiyoruz. Hepimiz yüksek motivasyondayız. Yarın herkes çok iyi hazırlandı ve kazanmak istiyor."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Zinedine Zidane Sergio Ramos Real Madrid Mallorca Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title