Haberler

Canlı Bombanın Pişmanlığı: Yardım Edin

Güncelleme:

Diyarbakır'da parkta oturan şahsın üzerinde bomba düzeneği bulunduğu ihbarı üzerine polis alarma geçti.

Diyarbakır'da park oturan bir kişinin üzerinde bomba düzeneği bulunduğu ihbarı üzerine polis alarma geçti. Polis, üzerinde düzenek bulunan kişiyle, bomba imha ekibinin kullandığı robatla gönderdiği telefon üzerinden irtibat kurdu. Canlı bomba, "Üzerimdekinden kurtulmak istiyorum. Bana yardım edin" demesi üzerine polis, patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için çalışma başlattı.

ÜZERİNDEKİ DÜZENEKE PARKTA OTURDU

Bugün saat 21.30 sıralarında Merkez Kayapınar İlçesi'nde Kaymakamlığının hemen karşısında bulunan parkta bir kişinin üzerinde bomba düzeneği bulunduğu yönünde polise ihbar yapıldı. İhbar üzerine alarma geçen polis, canlı bomba olduğu belirtilen kişinin bulunduğu parka giden tüm yolları araç ve yaya trafiğine kapattı. Bölgeye çok sayıda özel harekat polisleri ile keskin nişancılar yerleştirildi. Polis, çevre binalarda oturan vatandaşları sık sık balkon ve pencerelerinden içeriye girmesi konusunda uyardı. Parka frekans karıştırıcı Jammer'li araçlar da getirilirken, yaklaşık 1 kilometre mesafeden itibaren olay yerinin tüm çevresi boşaltıldı.

ROBOTLA CEP TELEFONU GÖNDERİLDİ

Polis, üzerinde bomba bulunduğu belirtilen kişiyle irtibat kurmak için yoğun çaba harcadı. Yanına hiç kimsenin yaklaşmadığı canlı bomba ile irtibat kurmak için patlayıcı imha çalışmalarında kullanılan robotla, cep telefonu gönderildi.

CANLI BOMBA, AĞLAYARAK POLİSTEN YARDIM İSTEDİ

Cep telefonunu alan canlı bomba polise, "Üzerimdekinden kurtulmak istiyorum. Bana yardım edin" dedi. Bunun üzerin polis, bomba düzeneğini etkisiz hale getirebilmesi için yine robot yardımıyla arasında makas da bulunan malzemeler gönderdi. Zaman zaman gözyaşı dökerek yardım isteyen canlı bomba üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için çalışırken, polis de kendisine sürekli telefonla yönlendirmeye çalıştı.

PARKTA VOLTA ATTI

Oldukça tedirgin olduğu ifade edilen ve bir ayağı sakat olduğu anlaşılan canlı bomba, sık sık sigara içerek bulunduğu bank çevresinde kısa adımlarla yürüyüş yaptı. Bomba uzmanının telefon yardımıyla yönlendirdiği canlı bomba, üzerindeki düzenekten kurtulmaya çalıştı.

ÖZEL KIYAFETLİ BOMBA UZMANI, CANLI BOMBANIN YANINA GİTTİ

Saat 23.00'e kadar bomba imha ekibindeki görevlilerin çabasına rağmen canlı bomba, üzerindeki bombayı etkisiz hale getiremedi. Bu sırada psikolojisinin oldukça bozuk ve tedirgin davranışlarda bulunmaya başlayan can bombanın yanına özel kıyafetli bir bomba uzmanı gitti. Güvenlik güçlerinin nefeslerini kesen olayla ilgili bomba uzmanı canlı bombanın üzerindeki düzeğini etkisiz hale getirmek için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kayapınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title