Haberler

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş için veda programı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Hamdi Bilge Aktaş için veda programı düzenlendi.

Valilik Konferans Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Aktaş, mülki idare amirliğinin süreli bir meslek olmadığını söyledi.

Mülki idare amirliği sisteminin çok organize bir meslek olduğunu belirten Aktaş, "Üç seneye yakındır buradayız. Biz Çankırı halkından razıyız. Hakikaten devlete Türkiye ortalamasının çok üzerinde olan bir bağlılığı olan Anadolu insanlarının yaşadığı bir şehrimiz Çankırı. Bu nedenle burada elimden gelen hizmetleri yaptığım için rahatım." dedi.

Çankırı'dan ayrılırken gönlünün rahat olduğunu vurgulayan Aktaş, şöyle konuştu:

"Buraya atanan kardeşimiz de dinamik genç bir kardeşimizdir. Göreve gelen kardeşimiz benden çok daha genç, o nedenle benden daha çok koşturacaktır, Çankırı'ya daha iyi hizmet verecektir. Ankara birikimi, deneyimi vardır. O nedenle Ankara'daki kaynaklara ulaşma açısından da benden daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple ilimiz için iyi bir kişidir. Sizler ile birlikte koordinasyon içinde umarım çok güzel hizmetleri olacaktır. Sizlerde hakkım varsa helal ediyorum. Sizlerin de haklarınızı helal etmenizi temenni ediyorum."

Veda programının ardından Aktaş, Emniyet Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Programa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hıdır Ayçiçek, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile kamu görevlileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilge Aktaş Çankırı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title