Haberler

Çankırı'da Düzenlenen 'Tuz Çalıştayı' Sona Erdi

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Çankırı Valiliği tarafından düzenlenen 'Tuz Çalıştayı' sona erdi.

Büyük Otel'de düzenlenen çalıştaya, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Garnizon Komutanı Top. Kur. Alb. Tayyar Aydın, Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, KUZKA Genel Sekreteri Doç. Dr. Hüseyin Şen, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları ile sektör temsilcileri katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Yartaşı ve Prof. Dr. Sabit Erşahin başkanlığında gerçekleşen analiz çalışması, grup çalışması, geleceğe yönelik fikir üretimi ve grup çalışmalarının sunumu tamamlandıktan sonra SWOT Analizi için endüstriyel uygulamalar, sağlık uygulamaları, turizm ve güzel sanatlar uygulamaları konularında güçlü yönler, zayıf yönler, fırsatlar ve tehditler değerlendirildi.

Kristal kaya tuzundan üretim yapan firmalar analiz de karşılaştıkları sorunları dile getirirken, çalıştaya katılan akademisyenler kristal tuzun sağlık alanındaki kullanımı çalışmalarının henüz çok yeni ve yetersiz olduğunu belirttiler. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İrfan Dinç Vahdettin Çankırı Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title