Haberler

Çankırı'da '15 Temmuz' anması

Güncelleme:

ÇANKIRI'da, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri kapsamında program gerçekleştirildi.

ÇANKIRI'da, ' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' anma etkinlikleri kapsamında program gerçekleştirildi.

Belediye Meydanı'nda gerçekleşen programa, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden programda konuşan Vali Abdullah Ayaz, FETÖ'nün uzun yıllar dini istismar ettiğini belirterek, "FETÖ, uzun yıllar boyunca dinimizi bir istismar aracı olarak kullanarak, her türlü kirli usulle devletin, bürokrasinin, ordunun, yargının özetle ülke yönetiminin ve toplumun tüm birimlerine sızan, kanser gibi yayılan zehirli bir yapıdır" dedi.

'BİZDE KAHRAMAN BİTMEZ'

Darbeye teşebbüs etmek isteyenlere Türk milletinin gereken cevabı her zaman vereceğini dile getiren Ayaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bundan sonra da bu tür hain girişimlere kalkışacak olanlara şunu hatırlatmak isteriz ki bizde kahraman bitmez. Milletimiz, 15 Temmuz'da darbeye teşebbüs edenlere gereğini gösterdi. Engin tecrübeye sahibiz. Aziz milletimiz, 15 Temmuz akşamı Sayın Cumhurbaşkanımızın 'meydanlara çıkın' çağrısından sonra arkasını düşünmeden meydanlara koşmuş, hainlerin önüne dikilmiş, tankların önüne yatmış, demokrasiye, meclise, vatanına sahip çıkmıştır. Şehadete eren kahramanlar cennette yerlerini almışlardır. Kahraman gazilerimiz de vatanımıza hizmete devam etmişlerdir. Yarenler diyarı Çankırı, aynı zamanda şehitler diyarıdır. Şehitlerimiz, gazilerimiz başımızın tacı. Tüm kurum kuruluşlarımızla şehit ailelerimizin, gazilerimizin hizmetinizdeyiz."

Konuşmaların ardından 15 Temmuz şehitleri için dua okundu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

15 Temmuz AK Parti Çankırı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title