Haberler

"Çankaya'yı Ortak Akıl Yönetecek"

Güncelleme:

Barış Aydın, Çankaya'ya katkı sağlayacak herkesin fikrine önem verdiğini ifade ederek, "Çankaya'yı ortak akıl yönetecek.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, Çankaya'ya katkı sağlayacak herkesin fikrine önem verdiğini ifade ederek, "Çankaya'yı ortak akıl yönetecek. Yıllardır STK'lardaki uyguladığımız başarılı çalışmaları ortak akılla tüm Çankaya'da gerçekleştireceğiz. Bu anlamda kanaat önderlerinden, üniversite rektörlüklerine; öğrencilerden, esnafına kadar herkesin fikri, Çankaya'da değişimin önünü açma noktasında bizim için çok değerli" dedi.

Aydın, 12 yıldır Sivil Toplum Kuruluşlarında (STK) görev yaptığını hatırlatarak, "Ben siyasetçi değilim, Çankaya'yı da siyasetle yönetmeyeceğim. Çankaya sınırları içinde yaşayan herkesi yönetime katarak ortak akılla hareket edeceğiz. Böyle bir belediyecilik anlayışıyla Çankaya'yı sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en iyi ilçesi yapma şansını yakalayacağız" diye konuştu.

Çankaya'da yıllardır ekonomik kaynakların verimli kullanılamadığına ve yeni kaynaklar oluşturmada başarısız olunduğuna dikkati çeken Aydın, Çankaya'ya yatırım çekmek için geliştirdikleri projeler haricinde, Çankaya'da yap işlet devret modelini hayata geçireceklerini bildirdi. Barış Aydın, şöyle devam etti:

"Çankaya için ulusal ve uluslararası bir proje ortaya koyduğumuzda, iş adamlarına çağrıda bulunarak yap işlet devret modeliyle ihaleye çıkacağız. Belediye olarak yatırım bölgesindeki alt yapı ve ulaşım hizmetlerini sağladıktan sonra, bütçeden tek kuruş çıkarmadan 25 yıllığına gelir sağlayacağız. Böylece Çankaya Belediyesi ciddi bir kira geliri elde edecek. Bu geliri de başta sosyal hizmetler olmak üzere diğer belediyecilik hizmetlerinin yürütülmesine aktaracağız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Barış Aydın Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title