Haberler

Çankaya'da Yıl Sonuna Kadar 10 Park Açılmış Olacak

Yeşil alan ve parklarının sayısını çoğaltmak için en değerli arsalarını parka dönüştüren Çankaya Belediyesi, 2017 sonuna kadar 10 parkı daha hizmete açacak.

Yeşil alan ve parklarının sayısını çoğaltmak için en değerli arsalarını parka dönüştüren Çankaya Belediyesi, 2017 sonuna kadar 10 parkı daha hizmete açacak. Belediye, Çankaya'ya 163 bin 452 metrekarelik yeni park alanı kazandırırken 19 bin 786 metrekarelik park alanında da yenileme çalışması gerçekleştirmiş olacak.

Çankaya Belediyesi, halkın dinlenme, nefes alma ve spor alanlarının sayısını artırıyor. 2014 yılından bu yana Çankaya' ya 356 bin 152 metrekarelik park ve yeşil alan kazandıran Belediye, yıl sonuna kadar 163 bin 452 metrekarelik alanı daha Çankayalıların hizmetine sunacak. Aslına uygun olarak yenileme çalışması başlattığı Anıtpark ile birlikte 19 bin 786 metrekarelik alanda da yenileme çalışması yapan Çankaya Belediyesi, Eylül ayı itibariyle yeni parkların açılışlarını gerçekleştirecek.

Lozanpark 3 ve 4. Etabında (İsmet İnönü Parkı) sürdürdüğü çalışmalarını tamamlayarak 10 Eylül'de açılışlarına başlayacak Belediye, sırasıyla İshak Öztürk, Hayrettin Karaca, Güneş Bahçesi, Kurtuluş Savaşı, Anıtpark, Ozancan Akkuş, İlhan Cavcav, Aziz Sancar ve Mehmet Akif Ersoy Parklarının açılışını yapacak.

Çankaya'nın ve Çankayalıların en iyi hizmetlere layık olduğunu ve bu amaçla çalıştıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çankaya tarihinde görülmemiş bir yatırım atağında bulunduklarını ve çok sayıda tesis kazandırdıklarını söyledi. Avrupa standartlarında bir Çankaya için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Taşdelen, "Değerli arsalarımızı ranta açmıyor, halkımızın mutluluğu için park ve sosyal yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Çünkü biz, doların yeşilini değil, ağacın yeşilini seviyoruz. 7'den 70'e tüm yurttaşlarımızın yararlanacağı alanlar oluşturuyoruz" ifadelerinde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title